Η μεγάλη γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που έχει καθιερώσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών είναι και φέτος γεγονός. 

Τα Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» που απονέμονται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, αποτελούν θεσμό και τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής από τον επιχειρηματικό, επιμελητηριακό και πολιτικό κόσμο, θα πραγματοποιηθούν φέτος, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, στις 18:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, ΕΛΣ.

Με πρώτιστο μέλημά του τη στήριξη και ανάδειξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, το Ε.Ε.Α. θα επιβραβεύσει για ακόμη μία χρονιά μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, που αντέχουν στις διαδοχικές οικονομικές κρίσεις, αλλά και που καταφέρνουν, με όραμα, προσπάθεια και υπευθυνότητα, να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν.

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, θα βραβευθούν επιχειρήσεις στις κατηγορίες: Οικογενειακή Επιχείρηση, Επιχειρηματική ανθεκτικότητα, Ανάπτυξη στο χρόνο, Δικτύωση, Εξωστρέφεια, Καινοτομία, Δράσεις ESG (Περιβαλλοντική, Κοινωνική & Εταιρική Διακυβέρνηση) και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί για μία ακόμη χρονιά και στις ειδικές τιμητικές βραβεύσεις που αφορούν στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Φέτος, το Ε.Ε.Α. θα τιμήσει την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Έλληνες Ολυμπιονίκες αλλά και ένα ξεχωριστό παράδειγμα αριστείας. 

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν Υπουργοί, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων. Θα παραστούν, επίσης, εκπρόσωποι επιχειρηματικών ομίλων, πρόεδροι και μέλη διοίκησης επιμελητηρίων, καθώς και φορέων και κοινωνικών εταίρων.

Ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά θα δώσει το Μουσικό Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο: «Μουσικές του Μεγάλου Ελληνισμού & της Μικράς Ασίας», με τη Συμφωνική Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, μαέστρο τον Γεώργιο Αραβίδη και στο πιάνο την Τατιάνα Παπαγεωργίου. 

Παρουσιαστές της μεγάλης γιορτής θα είναι οι δημοσιογράφοι Ντόρα Κουτροκόη και Πάνος Τουμάσης.

#eeathens_vraveia2022

Χορηγοί: Eurolife FFH, Τράπεζα Eurobank

Χορηγοί επικοινωνίας: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Εφημερίδα Ναυτεμπορική

Χορηγός διαδικτυακής επικοινωνίας:

naftemporiki.gr

Υποστηρικτές επικοινωνίας:

eea.gr, insurance-eea.gr

* Η εκδήλωση απονομής των Βραβείων είναι κλειστή και απαιτείται προσωπική πρόσκληση.