• Η Epson κυκλοφορεί μια νέα σειρά επαγγελματικών μοντέλων 40-60 σελ./λεπτό για να καλύψει το κενό και να παρέχει μια πλήρη σειρά βιώσιμων επαγγελματικών εκτυπωτών inkjet χωρίς θερμότητα
 • Η Epson διακόπτει τις πωλήσεις εκτυπωτών laser, επικαλουμένη την περιορισμένη δυνατότητα της τεχνολογίας να συμβάλλει ουσιαστικά στην εξέλιξη της βιωσιμότητας

Επιβεβαιώνοντας την πλήρη δέσμευσή της στην εκτύπωση inkjet, η Epson ανακοίνωσε τη νέα σειρά WorkForce Enterprise AM-Series των 40-60 σελ./λεπτό, αξιοποιώντας την τεχνολογία inkjet Piezo Heat-Free, καλύπτοντας ένα κενό που υπήρχε στο χαρτοφυλάκιο επιχειρηματικών προϊόντων A3. 

Τα νέα προϊόντα φέρνουν την τεχνολογία στατικής γραμμικής κεφάλης εκτύπωσης στη μεσαία αγορά, ενώ σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες καναλιών της εταιρείας, θα απλοποιήσουν τη διαδικασία πωλήσεων, διασφαλίζοντας ότι οι τελικοί χρήστες θα έχουν την καλύτερη δυνατή προσαρμογή των προϊόντων, ενώ παράλληλα θα εξακολουθούν να ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα βιωσιμότητάς που έχουν ορίσει.

Η τεχνολογία inkjet μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser και, λόγω του μικρού εμβαδού βάσης και της ελαφριάς σχεδίασης τους, τα προϊόντα αυτά βοηθούν στον περιορισμό των πόρων που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή και την αποστολή. Το μειωμένο μέγεθος, επίσης, σημαίνει ότι μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στο γραφείο και να εξοικονομήσουν χώρο. Οι φύσιγγες μελανιού υψηλής απόδοσης μειώνουν επίσης τη χρήση υλικών, την αποστολή, την αποθήκευση και την τελική διαχείριση των αναλώσιμων.

Αυτά τα προϊόντα αντιπροσωπεύουν μια σημαντική αλλαγή στη στρατηγική εκτύπωσης της Epson και υποστηρίζουν τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα. Η κυκλοφορία συμπίπτει με την απόφαση της εταιρείας να μεταβεί πλήρως στη διάθεση εκτυπωτών inkjet και να διακόψει τις πωλήσεις και τη διανομή εκτυπωτών laser. Παγκοσμίως, έως το 2026. Τα νέα αυτά έρχονται έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση της Epson για μια επένδυση ύψους 100 δισεκατομμυρίων γιεν σε βιώσιμες καινοτομίες, και προκύπτει από την περιορισμένη ικανότητα της τεχνολογίας laser να κάνει σημαντικά βήματα προς τη βελτίωση της βιωσιμότητας λόγω της απαίτησης θερμότητας κατά τη διαδικασία εκτύπωσης και, επομένως, της αυξημένης χρήσης ενέργειας.

Και με λιγότερα κινούμενα και αναλώσιμα μέρη που πρέπει να αντικατασταθούν στη διάρκεια ζωής του εκτυπωτή σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser, οι ανάγκες εξυπηρέτησης και συντήρησης των inkjet εκτυπωτών της Epson μειώνονται επίσης σημαντικά μαζί  με το χρόνο διακοπής λειτουργίας του εκτυπωτή λόγω συντήρησης, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την ικανοποίηση των τελικών χρηστών.

Ο Gareth Jay, Business Unit Director – Product Marketing, Epson Europe σχολιάζει: «Η νέα σειρά WorkForce Enterprise AM-Series συμπληρώνει την επαγγελματική σειρά εκτυπωτών inkjet, από τις μικρές μονάδες μιας ομάδας εργασίας έως τους επαγγελματικούς εκτυπωτές υψηλών ταχυτήτων, έτσι ώστε ανεξάρτητα από την επαγγελματική λειτουργία ή τις απαιτήσεις εκτύπωσης, να υπάρχει ένα προϊόν που να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε ανάγκες. Με ένα πλήρες φάσμα υποστήριξης από διαχειριζόμενες υπηρεσίες εκτύπωσης, λύσεις ροής εργασιών και απομακρυσμένης εξυπηρέτησης, τα προϊόντα αυτά έχουν χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, υψηλή ποιότητα, αξιόπιστο και βιώσιμο σύστημα εκτύπωσης.»

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά 

 • Το πιο μικρό εμβαδόν βάσης στην κατηγορία του με σημαντικά μειωμένο βάρος
 • Τροφοδοσία χαρτιού σε σχήμα C που μειώνει την πιθανότητα εμπλοκών χαρτιού και βελτιώνει την αξιοπιστία 
 • Πάνελ διασύνδεσης 10,1 ιντσών – πιο έξυπνο και διαισθητικό με ρυθμίσεις  οικολογικής εκτύπωσης 
 • Απλό και εύχρηστο με αυτόματη ανίχνευση μεγέθους χαρτιού και κασέτες χαρτιού με μαλακό κλείσιμο 
 • Μικρές φύσιγγες μελανιού υψηλής απόδοσης με εύκολη τοποθέτηση
 • Διαχείριση μεγάλης χωρητικότητας χαρτιού – έως 5150 φύλλα 
 • Μειώστε τον χρόνο εκτός λειτουργίας – Έχει σχεδιαστεί για εύκολη εσωτερική πρόσβαση και γρήγορη και αποτελεσματική συντήρηση ρουτίνας.
 • Δυνατότητα σάρωσης 60 σελίδες/λεπτό / 120εικόνες/λεπτό και προαιρετική ενσωματωμένη δυνατότητα OCR
 • Εσωτερική μονάδα φινιρίσματος – συμπαγής μορφή και εξοικονόμηση χώρου για τη συγκέντρωση και τη συρραφή των εγγράφων. Διατίθεται επίσης με προαιρετική οπή διάτρησης
 • Προσαρμοζόμενη εξωτερική μονάδα φινιρίσματος φυλλαδίων – για συρραφή, διάτρηση, εκτύπωση φακέλων, στηρίγματα συρραφής και κεντρική και τριπλή αναδίπλωση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here