Οι PROPLUSMA ARCHITECTS ιδρύθηκαν το 2006 από τους αρχιτέκτονες Ευγενία Μαντά και Μιχαήλ Προβελέγγιο και έχουν έδρα στην Αθήνα.

Αφού, και οι δύο απέκτησαν εμπειρία σε καταξιωμένα αρχιτεκτονικά γραφεία (της Ελλάδας και της Ιταλίας αντίστοιχα), λίγο καιρό μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, αποφάσισαν να ιδρύσουν το γραφείο proplusma architects.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, ασχολήθηκαν με ποικίλα έργα, τόσο ως προς την τυπολογία, όσο και ως προς την κλίμακα.

 

 

Ιδιωτικές κατοικίες, εργασιακοί χώροι, χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος, παιδικοί σταθμοί, ιδιωτικές κλινικές αλλά και αποκαταστάσεις μνημείων αποτέλεσαν και συνεχίζουν να αποτελούν κομμάτι της σχεδιαστικής, μελετητικής αλλά και κατασκευαστικής τους ενασχόλησης.

Με πληθώρα κατασκευαστικών έργων-μεγάλης/μεσαίας/μικρής κλίμακας- έγιναν ευρύτερα γνωστοί στην επενδυτική/επιχειρηματική κοινότητα όταν ανέλαβαν τα κεντρικά γραφεία της Three Cents, στην Αθήνα.

Μέχρι που ήρθε η στιγμή της συνεργασίας τους με την εισηγμένη Ideal Holdings σε μία περίοδο που το equity fund υπό τον Λάμπρο Παπακωνσταντίνου αναζητούσε “στέγη” σε περιοχή που θα συνδύαζε “κόστος”-περιθώριο ανάπτυξης- προβολής.

To αποτέλεσμα ομολογουμένως εντυπωσιακό…

To κτήριο γραφείων της Ideal Holdings– τοπόσημο πλέον για την ευρύτερη περιοχή του Κολωνού- επιβεβαιώνει το πως σε μία περιφερειακή περιοχή της πρωτεύουσας μπορεί να αναδειχθεί ένας διαφορετικός χώρος εργασίας.

Εκμεταλλευόμενοι την 360ο δυνατότητα οι Ευγενία και Μιχαήλ “έπλασαν” έναν χώρο όπου το team του πετυχημένου παράγοντα της επιχειρηματικής/επενδυτικής κοινότητας μεγιστοποιεί την κάθε ευκαιρία δημιουργώντας υπεραξία απ’ όλες τις πλευρές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ