Με +4,08% στα 5,10 ευρώ συνεχίστηκε την Παρασκευή, η θεαματική άνοδος για τη μετοχή της Intrakat.
Με 6,36% στην εβδομάδα, συνολικά 11,60% από την αρχή του έτους και με απόδοση 190% σε διάστημα 52 εβδομάδων είναι η με τη μακράν μεγαλύτερη μεταβολή από τις 20 μετοχές του δείκτη FTSEMidCap.

Τύποις στην κατηγορία μεσαίας κεφαλαιοποίησης, καθώς με 818,6 εκατ. (χρηματιστηριακή αξία ) ανήκει-ουσιαστικά- στις εισηγμένες της  μεγάλης κατηγορίας.

Η ένταξη της (με την Intralot ) στον δείκτη MSCI Small Cap την ανεβάζει επενδυτική πίστα, προσελκύοντας νέα επενδυτικά κεφάλαια, τελευταία τρία funds τοποθετήθηκαν από τα 4,35 ευρώ (12/2) με discount 10% για το 2,68% του μ.κ (18,7 εκατ. μτχ μέσω 9 προσυμφωνημένων εντολών).
Σχεδόν δεδομένος ο στόχος της αναβάθμισης στον δείκτη FTSE25 Large Cap, αρκετά φιλόδοξος ο επόμενος δηλαδή της εισόδου στο club των billionaires.

Στα 929,6 εκατ.€ η αποτίμηση του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ– με τα πρώτα στοιχήματα για το ποια από τις δύο θα περάσει πρώτα την είσοδο του club να παίζονται ήδη στα χρηματιστηριακά γραφεία.
Πάντως φήμες που ήθελαν τις 2 πλευρές να είναι σε επαφές για το ενδεχόμενο πώλησης από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ και της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις στην  Intrakat διαψεύδονται από αμφότερες τις πλευρές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ