Έχοντας ήδη συμπληρώσει έναν επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας στην ελληνική αγορά, η ProntoPegno ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με την ένταξή της στο CEO Clubs Greece. Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση για την ελληνική θυγατρική του ιταλικού χρηματοοικονομικού ομίλου Banca Sistema, που παράλληλα επιβεβαιώνει την αξιοπιστία της και την ορθή διοίκησή της, καθώς και τη δέσμευσή της για ενίσχυση της προσφοράς και της παρουσίας της στην Ελλάδα.

Στις 17 Ιανουαρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ProntoPegno, Andrea Rotunno, παρουσίασε την επιχειρηματική στρατηγική στους σημαντικότερους Έλληνες επιχειρηματίες. Όπως ανέφερε, βασίζεται σε ένα σχέδιο ανάπτυξης και επέκτασης στην Ελλάδα. Ειδικότερα, η ProntoPegno αναζητά κατάλληλα άτομα και τοποθεσίες όσον αφορά την προετοιμασία και την ασφάλεια. Η εταιρεία μάλιστα έχει εκφράσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή της Θεσσαλονίκης αλλά η αναζήτηση θα πάρει χρόνο καθώς πρέπει να διασφαλίζονται τα υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Υποστηρίζοντας οικογένειες και καταναλωτές με υπηρεσίες ενεχυροδανεισμού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με άμεση εξόφληση για κάθε εγγύηση αξίας, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε όσους χρειάζονται άμεσα μετρητά, αλλά και σε όσους έχουν πολύτιμα αγαθά, να επισκεφθούν το σύγχρονο και άνετο υποκατάστημά της προκειμένου να πραγματοποιηθεί σωστή εκτίμηση των αντικειμένων που έχουν στη διάθεσή τους, εντελώς δωρεάν.

Βασική προτεραιότητα του CEO της ProntoPegno, όπως τόνισε, αποτελεί η εγγύηση του επαγγελματισμού της ομάδας, η ταχύτητα εκτέλεσης και η μέγιστη διαφάνεια απέναντι στους πελάτες.

Μέσω αυτού του αξιόπιστου και ασφαλούς μέσου, οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες που προσφέρει η ProntoPegno, υπό την προϋπόθεση ότι έχει διασφαλίσει ότι τα περιουσιακά του στοιχεία κρατούνται και ασφαλίζονται στα θησαυροφυλάκια για περισσότερο από την εκτιμώμενη αξία.

“Η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου είναι να βλέπω πελάτες να εξαργυρώνουν την αξία των περιουσιακών τους στοιχείων, να ικανοποιούν τις άμεσες ανάγκες τους για ρευστότητα και να επιστρέφουν μήνες αργότερα, θεωρώντας την ProntoPegno αξιόπιστο συνεργάτη στη διαχείριση των περιουσιακών τους στοιχείων και των οικονομικών τους”, δήλωσε ο Andrea Rotunno, Διευθύνων Σύμβουλος της ProntoPegno ΕΝΕΧΥΡΟ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ.

Η ProntoPegno, όπως και ολόκληρος ο όμιλος Banca Sistema, βασίζει τη δημοφιλία και την επιτυχία του στη διαφάνεια και την αξιοπιστία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε Ιταλία, Ελλάδα και πρόσφατα στην Πορτογαλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ