Η Diana Shipping Inc., η ναυτιλιακή εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Παληού που ειδικεύεται στην ιδιοκτησία και ναύλωση bareboat πλοίων ξηρού χύδην φορτίου, ανακοίνωσε ότι, μέσω μιας ξεχωριστής θυγατρικής που της ανήκει εξ ολοκλήρου, έχει συνάψει σύμβαση χρονοναύλωσης με τη Nippon Yusen Kabushiki Kaisha με έδρα το Τόκιο, για το νέο της Newcastlemax, το m/v Philadelphia. Η ακαθάριστη τιμή ναύλωσης είναι 22.500 $ ΗΠΑ ημερησίως, πλην μιας προμήθειας 5% που καταβάλλεται σε τρίτους.
Το συμβόλαιο έχει χρονική διάρκεια έως τις 20 Απριλίου 2025 τουλάχιστον, με ανώτατη χρονική διάρκεια μίσθωσης έως τις 20 Ιουλίου 2025. Η ναύλωση αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα, 5 Φεβρουαρίου 2024.

Το «Philadelphia» είναι ένα πλοίο ξηρού χύδην φορτίου Newcastlemax χωρητικότητας 206.040 dwt που κατασκευάστηκε το 2012.

Το συμβόλαιο αναμένεται να αποφέρει περίπου 9,79 εκατομμύρια δολάρια ακαθάριστων εσόδων για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο της χρονοναύλωσης.

Με την ολοκλήρωση της προαναγγελθείσας πώλησης του m/v Artemis, ο στόλος της Diana Shipping Inc. θα αποτελείται από 39 πλοία χύδην ξηρού φορτίου: 4 Newcastlemax, 9 Capesize, 5 Post-Panamax, 6 Kamsarmax, 6 Panamax και 9 Ultramax. Από σήμερα, η συνδυασμένη μεταφορική ικανότητα του στόλου της Εταιρείας συμπεριλαμβανομένου του m/v Artemis, είναι περίπου 4,5 εκατομμύρια dwt με σταθμισμένη μέση ηλικία τα 10,62 έτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ