Ο Όμιλος Σαράντη ξεχώρισε με 5 συνολικά βραβεία στη φετινή διοργάνωση, συνεχίζοντας να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του κλάδου. Ο Όμιλος αναδείχθηκε Προμηθευτής της Χρονιάς στην κατηγορία Non Food σε ένα βραβείο που δόθηκε κατόπιν ψηφοφορίας στελεχών του λιανεμπορίου, διακρίθηκε με Silver διάκριση στις κατηγορίες Supplier Marketing Teams of the Year και Suppliers Brand Activation για την συνολική ενεργοποίηση του megabrand Sanitas, ενώ απέσπασε Bronze βραβείο στην κατηγορία Suppliers CSR Campaign για την πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Pass Pantou” σε συνεργασία με την αλυσίδα MyMarket με την οποία υποστήριξε την πρωτοβουλία “RUSH OUT” που στόχο έχει να βοηθήσει άτομα με ειδικές ανάγκες να ανακτήσουν την αυτονομία τους.

Ο Όμιλος Σαράντη, πιστός στη φιλοσοφία του στο να προσφέρει ένα ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας απέσπασε το βραβείο HR Supplier Strategy αποδεικνύοντας πως αποτελεί έναν στρατηγικό συνεργάτη για κάθε εργαζόμενο υποστηρίζοντας τις καθημερινές ανάγκες και προκλήσεις του εφαρμόζοντας τις καλύτερες πρακτικές διαχείρισης των ανθρώπων του. Για μια ακόμα φορά λοιπόν, ο Όμιλος Σαράντη έμεινε πιστός στις αρχές του και στις αξίες του, που εκφράζονται μέσα από το ακρωνύμιο #ETHOS (Excellence, Trust, Humbleness, Ownership, Sustainability).

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το πιο σημαντικό για μένα ήταν η επιβράβευση της πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Pass Pantou”, στην οποία ο Όμιλος Σαράντη συνεργάστηκε με την αλυσίδα MyMarket , βοηθώντας άτομα με ειδικές ανάγκες να ανακτήσουν την αυτονομία τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ