Ένα μικρής κλίμακας πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης υλοποιεί την τρέχουσα εβδομάδα η Wind Ελλάς.

Στο ενημερωτικό σημείωμα, όπου δεν αναφέρεται ο αριθμός των εργαζομένων που θα αποχωρήσουν, επισημαίνεται ότι ο σχεδιασμός του προγράμματος προέκυψε στο πλαίσιο κτιριακών ανακατατάξεων που θα υλοποιήσει η εταιρεία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Ανακατατάξεις που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την μεταφορά συγκεκριμένων τμημάτων της Wind από το κτίριο της Λ. Αθηνών 106 σε άλλη εγκατάσταση εντός Αττικής.

Η μεταφορά αυτή, σύμφωνα με την εταιρεία, επηρεάζει την καθημερινότητα κάποιων εργαζομένων που δεν θέλουν να ακολουθήσουν τη μετεγκατάσταση. Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα, η συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης είναι προαιρετική και προτείνεται ως εναλλακτική μόνον στους ανθρώπους που επηρεάζονται από τις κτιριακές αλλαγές στη Λ. Αθηνών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, πλέον της νόμιμης αποζημίωσης, προνόμια, όπως: επιπλέον οικειοθελή παροχή έως και 20 μισθούς επιπλέον, ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη για ένα έτος και ειδικές προσφορές σε υπηρεσίες της εταιρείας (Υπηρεσίες Κινητής, Σταθερής, Internet, Τηλεόρασης).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here