Την εσκεμμένη μετάταξη της Διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ, «φίλης του Πολάκη» καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, καθώς ακόμη «προεκλογικές τοποθετήσεις 58 Υπαλλήλων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ως Επιθεωρητές στο ΣΕΥΥΠ».

Συγκριμένα, η ΠΟΕΔΗΝ καταλογίζει στον Αναπληρωτή Υπουργό ότι μετέθεσε την Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κα. Ιορδανίδου και φρόντισε να μεταταχθεί ως γιατρός στον Ερυθρό Σταυρό.

Η ΠΟΕΔΗΝ περιγράφει σε ανακοίνωσή της ότι η Διοικήτρια «παραιτήθηκε πριν βουλιάξει το καράβι και μετατάχθηκε σε ομοιόβαθμη συνιστώμενη προσωρινή προσωποπαγή θέση ιατρού στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός. Με απόφαση Υπουργού. Να προλάβει».

Μεταξύ άλλων, διαμαρτύρεται για 41 τοποθετήσεις υπαλλήλων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ως Επιθεωρητές στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας και 17 τοποθετήσεις στο Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΥΥΠ Μακεδονίας – Θράκης, οι οποίες  ανακοινώθηκαν σήμερα.

«Προεκλογικά ρουσφέτια» αποδίδει στην ηγεσία του υπουργείου, υποστηρίζοντας ότι  «καλύπτει τα νώτα της η κυβέρνηση για την επόμενη ημέρα. Η απόσπαση είναι για τρία χρόνια».

Σκοπιμότητες διαβλέπει η ΠΟΕΔΗΝ, «μία εκ των αποσπασθέντων στο ΣΕΥΥΠ εμπλέκεται από το πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης ότι είχε αφήσει επί μακρόν τον υπηρεσιακό φάκελο του κου Μπούτου με τα πλαστά πτυχία στο γραφείο του για να τα αφαιρέσει».

 

Virus.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here