Αναστάτωση έχει προκαλέσει η αιφνιδιαστική αναστολή έκδοσης της πολυαναμενόμενης προκήρυξης 11Κ/2018, η οποία αφορά στην πρόσληψη 1.116 θέσεων τακτικού προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με το ΑΣΕΠ, η απόφαση ελήφθη μετά από αίτημα του Υπουργείου Υγείας κι έχει προσωρινό χαρακτήρα. Ο λόγος για τον οποίο «πάγωσε» η διαδικασία παραμένει, όμως, αδιευκρίνιστος. Επιπλέον, δεν ορίζεται ούτε κατά προσέγγιση ο χρόνος στον οποίο θα επανέλθει.

Βεβαίως, το ΑΣΕΠ παραδοσιακά εκδίδει λακωνικές ανακοινώσεις και παραπέμπει για τα περαιτέρω σε αποφάσεις των αρμόδιων υπουργείων. Το ίδιο έκανε και σε αυτή την περίπτωση, με τη διαφορά ότι το αίτημα στο οποίο αναφέρεται δεν έχει δημοσιοποιηθεί από την Αριστοτέλους.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΟΕΔΗΝ είχε προβεί προ ημερών σε αποκαλύψεις σε ό,τι αφορά τη μοριοδότηση των υπηρετούντων νοσηλευτών και λοιπών επικουρικών εργαζομένων. Η πολιτική ηγεσία, ωστόσο, δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση ή ανακοίνωση για το θέμα, με την οποία να δεσμεύεται για αυξημένη μοριοδότηση της εμπειρίας για όλους τους υπηρετούντες επικουρικούς, κατά την επανέκδοση της προκήρυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here