Πέρασε κάτι παραπάνω από μια πενταετία από την ημέρα που σίγησε για πάντα η φωνή του πρίγκιπα της μουσικής σκηνής Ντέιβιντ Μπάουι. 

Η περιουσία του, το ύψος της οποίας εκτιμάται σε 100 εκατομμύρια δολάρια, μοιράστηκε στη σύζυγό του, τα παιδιά του, μια γκουβερνάντα και μια προσωπική του βοηθό. Παράλληλα η σύζυγός του, το μοντέλο Ιμάν Αμπντουλματζίντ Τζόουνς, κληρονόμησε ένα εντυπωσιακό ρετιρέ  στη συνοικία Σόχο του Μανχάταν.

Το διαμέρισμα αυτό, όπως έγινε γνωστό σήμερα,  πωλήθηκε για 16,8 εκατομμύρια δολάρια μετά από ένα μήνα στην αγορά ακινήτων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Independent, ο Ντέιβιντ Μπόουι αγόρασε την κατοικία στην περιοχή του Μανχάταν Σόχο/Νολίτα το 1999 στην τιμή των 3,81 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο όμιλος ακινήτων Corcoran ανακοίνωσε την πώληση του διαμερίσματος στα μέσα Ιουνίου και ο αγοραστής βρέθηκε την περασμένη Κυριακή.

Ήταν ένα από τα διαμερίσματα που είχε και στα οποία ζούσε με τη σύζυγό του, το μοντέλο Ιμάν. Το ζευγάρι περνούσε χρόνο επίσης στη γενέτειρα του εκλιπόντος ειδώλου της ροκ, στο Λονδίνο, στο Σίδνεϊ και σε ένα ιδιωτικό νησί στις Γρεναδίνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here