Το Pricefox ανακοινώσε την έναρξη συνεργασίας του με τέσσερις επιπλέον ασφαλιστικές εταιρείες, την Ατλαντική Ένωση, την Hellas Direct, την Interasco και την Mapfre.

To Pricefox έχει εισέλθει στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, μέσω της πλατφόρμας σύγκρισης τιμών, του Pricefox. To Pricefox υποστηρίζεται από την εμπειρία και την επιχειρηματική αφοσίωση δύο πολύ ισχυρών εταίρων, του ομίλου Antenna και της CompareEuropeGroup, μέλος της Nova Founders Capital.

Η πλατφόρμα, η οποία ξεκίνησε την λειτουργίας της τον Δεκέμβριο του 2020 με 5 ασφαλιστικές εταιρείες (Εθνική Ασφαλιστική, Ευρώπη Ασφαλιστική, Euroins, Eurolife FFH και Groupama) και από σήμερα εντάσσει στην πλατφόρμα την Ατλαντική Ένωση, την Hellas Direct, την Interasco και την Mapfre, θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τις συνεργασίες της τους επόμενους μήνες. To Pricefox βοηθάει τους Έλληνες καταναλωτές να βρουν και να αγοράσουν την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για αυτούς σε τρία απλά βήματα και να εξοικονομήσουν έως και 172 € ετησίως.

Ο Δημήτρης Τσατίρης, Γενικός Διευθυντής του Pricefox ανέφερε:

“Σκοπός μας είναι οι συνεργασίες μας να εξασφαλίζουν αξιοπιστία και φερεγγυότητα στους πελάτες μας και εμείς με την σειρά μας να βρίσκουμε τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας και να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στην Ελλάδα. Οι καταναλωτές συγκρίνουν πλέον προσφορές από 8 ασφαλιστικές εταιρείες γρηγορότερα από οπουδήποτε αλλού, καθώς καταφέραμε να δίνουμε προσφορές μόλις 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο πελάτης βάλει την πινακίδα του, κάνοντας το Pricefox την γρηγορότερη πλατφόρμα στην Ελλάδα. Τέλος, είμαστε χαρούμενοι καθώς προσφέρουμε στους καταναλωτές την φθηνότερη οδική βοήθεια της αγοράς με την εγγύηση της Mapfre με 1.59€/μήνα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here