Η Εύα Τσαντή, Χημικός MSc και δημιουργός της Aenaon° Skincare, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 24ο Dubai Derma στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το επιφανέστερο γεγονός στην επιστημονική κοινότητα της δερματολογίας, με ένα πολυτελές booth που ανέδειξε όχι μόνο την αισθητική του brand, αλλά και τον διεπιστημονικό του χαρακτήρα.

Η πρωτοποριακή της δουλειά στον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας περιποίησης της επιδερμίδας συγκέντρωσε τεράστια προσοχή από αξιότιμους συναδέλφους, ηγέτες του κλάδου και λάτρεις της περιποίησης δέρματος απ’ όλο τον κόσμο

Εκεί που γεννήθηκε και «άνθισε» η φιλοσοφία της Aenaon°

 Ήταν μόλις πριν τρία χρόνια, όταν η χημικός Εύα Τσαντή παρουσίασε για πρώτη φορά στο Abu Dhabi International Conference in Dermatology and Aesthetics τη σπουδαία ανακάλυψή της επάνω στην τεχνολογία της «βιομεταφοράς» ενεργών συστατικών, εντυπωσιάζοντας το επιστημονικό κοινό. Η σειρά Aenaon°, το αποτέλεσμα της δωδεκάχρονης έρευνάς της στα εργαστήρια της χημείας, μπήκε στα ιατρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κι έγινε ένα αγαπημένο μυστικό των γυναικών διαφορετικών εθνοτήτων που ζουν κι εργάζονται στο κρατίδιο. Πλέον συνεχίζει να έχει δυναμική παρουσία εκεί, διευρύνοντας συνεχώς τη βάση των «θαυμαστών» της. Η εντυπωσιακή προσέλευση στο εκθεσιακό της περίπτερο στο Dubai Derma 2024 αποτελεί ένα ακόμα επιβεβλημένο σημάδι αυτής της δυναμικής εξέλιξης.

Χιλιάδες συμμετέχοντας επισκέφθηκαν το booth της Aenaon° για να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα προϊόντα με την πατενταρισμένη τεχνολογογία Advanced Active Delivery System που ξεχωρίζει τo brand.

Advanced Active Delivery System

Tο μοναδικό “Advanced Active Delivery System” είναι μία καινοτόμος φόρμουλα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Aenaon° και περιστρέφεται γύρω από την ενθυλάκωση των πεπτιδίων. Τα υψηλής αποτελεσματικότητας ενεργά συστατικά εσωκλείονται σε μία κάψουλα με διπλό τοίχωμα, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών που ενυδατώνουν, θρέφουν, επανορθώνουν και αναδομούν την επιδερμίδα, εισχωρώντας στα βαθύτερα επίπεδά της. Τα πεπτίδια που προσδένονται στην εξωτερική στιβάδα των ενδοκαψυλιωμένων ενεργών συστατικών προσδένονται στοχευμένα και «εκλεκτικά» στα «κύτταρα στόχος», στα κύτταρα δηλαδή που τα έχουν ανάγκη, απελευθερώνοντας στο εσωτερικό τους όλα τα ενεργά συστατικά.

Τα προϊόντα της Aenaon°

Η Aenaon° είναι ένα beauty brand υψηλής απόδοσης που έχει κερδίσει την αναγνώριση για την παροχή εξαιρετικών κλινικών αποτελεσμάτων. Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Aenaon° είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι επιδιορθώνουν, αναδομούν και βελτιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας, αξιοποιώντας τη δύναμη καθενός από τα προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά που εμπεριέχονται στη σύνθεσή τους. Η πρωτοποριακή τεχνολογία των προϊόντων, τους επιτρέπει να διεισδύουν ακόμη πιο βαθιά στις στιβάδες της επιδερμίδας, προσφέροντας στο δέρμα ό,τι χρειάζεται σε κυτταρικό επίπεδο και όχι απλώς επιφανειακά. Αυτή η προσέγγιση ξεχωρίζει την Aenaon° εξασφαλίζοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα  για την επιδερμίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ