Πρεμιέρα για το Alua Soul Zakynthos στη Ζάκυνθο, ένα all-inclusive θέρετρο 4 αστέρων στη Ζάκυνθο στη θέση του παλιού Plagos Beach Hotel.

H Hotel Investment Partners (HIP), ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στη Νότια Ευρώπη, ιδιοκτησίας επενδυτικών κεφαλαίων της Blackstone και η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων της Apple Leisure Group (ALG), μέρος της Hyatt, προχώρησαν στο άνοιγμα του Alua Soul Zakynthos μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση.

Η HIP και η Blackstone έχουν επενδύσει σχεδόν 5,4 εκατ. ευρώ για να αναβαθμίσουν και να μεταμορφώσουν το ξενοδοχείο, η διαχείριση του οποίου ανήκει στο brand Alua Hotels & Resorts.

Η ανακαίνιση περιλαμβάνει:

  • «την ανακατασκευή των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων με αναβαθμισμένη αισθητική με στόχο τη δημιουργία άνετων και φιλόξενων χώρων», 

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 161 δωμάτια, μεταξύ των οποίων 48 προορίζονται για τους επισκέπτες του “My Favorite Club”, προσφέροντας πιο αποκλειστικές υπηρεσίες: Οι επισκέπτες του “My Favorite Club” έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικής χρήσης χώρους, όπως αποκλειστικό χώρο στην πισίνα, ιδιωτικό check-in και check-out, αποκλειστικό σαλόνι, δεσμευμένους χώρους στα εστιατόρια, μεγαλύτερα και καλύτερα τοποθετημένα δωμάτια, ανώτερες ανέσεις στο μπάνιο κ.λπ.

Η HIP ιδρύθηκε το 2015 από τους Alejandro Hernandez-Puértolas και Banco Sabadell ενώ το 2017 εξαγοράστηκε από τη Blackstone. Αλλεπάλληλες εξαγορές οδήγησαν στη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της στα 65 ξενοδοχεία με 20.000 κλειδιά στην Ισπανία, την Ελλάδα και την Πορτογαλία.

Με την τελευταία απόκτηση 6 ξενοδοχείων στην Ιταλία, το portfolio διευρύνθηκε σε 71 ξενοδοχεία και περίπου 21.000 κλειδιά.
Η Apple Leisure Group® (ALG) αποτελεί τμήμα της Hyatt  και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους διαχείρισης θερέτρων, ταξιδιών αναψυχής και φιλοξενίας στη Βόρεια Αμερική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here