• «Το ιδεόγραμμα της κρίσης και της ευκαιρίας είναι το ίδιο. Το είδαμε να συμβαίνει στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει γυρίσει σελίδα. Μετέτρεψε την κρίση σε ευκαιρία.
  • Η κυβέρνηση κάνει πραγματικές τομές, που έχουν αλλάξει το επενδυτικό κλίμα και προσελκύει ξένα κεφάλαια.
  • Πλέον υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες στη χώρα και παρατηρούμε πως έχει αλλάξει η νοοτροπία στην Ελλάδα. Η χώρα έχει τεράστιες προοπτικές και αναμένεται τα επόμενα χρόνια να δούμε έκρηξη των επενδύσεων».

Tα εγκωμιαστικά σχόλια για την ελληνική κυβέρνηση και το επενδυτικό περιβάλλον στη χώρα μας ανήκουν στον  CEO της Fairfax Financial Holdings, Πρεμ Γουάτσα στο πλαίσιο διαδικτυακής συζήτησης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο στο συνέδριο «Reinventing Greece through investments in innovation» που διοργάνωσε ο ΣΕΒ.

  • « Ελλάδα βρίσκεται στη διαδικασία μιας μεταμόρφωσης, είμαι μεγάλος υποστηρικτής της Ελλάδας και πιστεύω πως θα δούμε την οικονομική ανάπτυξή της να συνεχίζεται και να φτάνει και το 8%»,

προσθέτοντας ότι «από όλες τις χώρες της Ευρώπης, η ευκαιρία βρίσκεται στην Ελλάδα»

«H ελληνική κυβέρνηση το κάνει αυτό… Στην Ελλάδα πραγματοποιείται το αδύνατο. Τα δεδομένα είναι τόσο καλά και οι περισσότεροι δεν το βλέπουν αυτό αλλά θα το δουν τελικά» ανέφερε ο Prem Watsa.

Απευθυνόμενους στους επενδυτές στο εξωτερικό, τόνισε

  • «τώρα είναι η ώρα να επενδύσετε στην Ελλάδα»,

ενώ αναφερόμενος στο brain drain, υπογράμμισε πως

  • «υπάρχουν καλές και ακριβοπληρωμένες δουλειές στην Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here