«Στόχος για το “αργυρό” για την Eurobank» σημείωνε από νωρίς της Δευτέρας το Βanks.com.gr.
Με αφορμή την παρουσίαση της πρώτης επίσημης του One & Only Aesthisis της Grivalia Hospitality χθες βραδάκι στην Γλυφάδα εκτιμούσαμε πως, η διαφορά των μόλις 34 εκατ.€ που χώριζε την Eurobank από τον ΟΤΕ για την δεύτερη θέση με βάση τους όρους αποτίμησης θα μπορούσε να καλυφθεί.
Οπερ και εγένετο, ημέρα που ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Fairfax, Prem Watsa απηύθυνε χαιρετισμό για το ultra luxury resort η τράπεζα συμφερόντων του κατακτούσε το “αργυρό“.
Στα 5,630 δισ.€ η χρηματιστηριακή αξία της Eurobank, στα 5,613 δισ. € του ΟΤΕ που έχασε και άλλο έδαφος χθες.
Χθες εγκαινιάστηκε η ολοκλήρωση μιας επένδυσης που προσέγγισε τα 300 εκατ. ευρώ, η Grivalia Hospitality , με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του επικεφαλής της Fairfax, Prem Watsa, και ηχηρών ονομάτων από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο το πρώτο πολυτελές τουριστικό συγκρότημα One&Only στην Ελλάδα και ένα από τα τρία που σχεδιάζει ο  όμιλος Kerzner International στη χώρα μας.
Ο Πρεμ Γουάτσα έπλεξε για άλλη μια φορά του εγκώμιο του πρωθυπουργού αλλά και του κ. Χρυσικού και τόνισε ότι χωρίς το όραμα του διευθύνοντος συμβούλου της Grivalia Hospitality η επένδυση δεν θα είχε υλοποιηθεί.
Ο Καναδός μεγαλοεπενδυτής υπενθύμισε πως το 2011 είχε συναντήσει τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά (ήταν στη χθεσινή εκδήλωση) και τον είχε πείσει να τοποθετήσει κεφάλαια στη χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ