«Η Ελλάδα, έχει την καλύτερη και πιο φιλική στις επιχειρήσεις κυβέρνηση στην Ευρώπη», δήλωσε ο μεγαλοεπενδυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fairfax Prem Watsa, στο συνέδριο του ΣΕΒ “Reinventing Greece through Investments in Innovation”.

Ο Prem Watsa ήταν ενθουσιώδης στις αντιδράσεις του και εντυπωσιασμένος από τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί. Περιμένει να εισρεύσουν κεφάλαια και να γίνουν νέες μεγάλες επενδύσεις.

Ο ίδιος είπε ότι κανένας επενδυτής δεν έρχεται σε μία αφιλόξενη χώρα. Τόνισε ότι οι επενδυτές έχουν εμπιστοσύνη και έρχονται όπως είπε από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Νιγηρία ή επιστρέφουν στη χώρα και επενδύουν.

Είπε μάλιστα ότι η Ελλάδα αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, τόνισε το 6% του ΑΕΠ για φέτος και δήλωσε πως δεν θα τον εξέπληττε αν η Ελλάδα πετύχαινε ανάπτυξη και 8%.Πρόσθεσε ότι υπάρχει το momentum για καλές επιδόσεις.

Όπως είπε η Ελλάδα έχει αλλάξει και η κυβέρνηση κάνει τομές. Πλέον υπάρχουν ευκαιρίες και καθώς αλλάζει η νοοτροπία θα δούμε νέες επενδύσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here