Δεν εμφανίσθηκε στη χθεσινή Γενική Συνέλευση των μετόχων της Folli Follie, παρά το γεγονός ότι –με δική του επιμονή- παραμένει στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Δικαίως λοιπόν τον αναζητήσαμε.

Τηλεφωνήσαμε και μάθαμε ότι βρίσκεται στο μακρινό, εξωτικό και ασφαλές Χονγκ Κόνγκ.

Αμέσως μετά την δέσμευση των λογαριασμών της οικογένειας, ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος πιθανώς να φοβήθηκε το -μακρινό έστω- ενδεχόμενο απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα κι έσπευσε να επισκεφτεί τα γραφεία της εταιρείας στο Χόνγκ Κόνγκ για κάποιες επείγουσες υποθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της οικογένειας στο εξωτερικό, δεν έχουν δεσμευτεί γιατί οι διαδικασίες εκεί είναι πολύ πιο περίπλοκες.

Που βρίσκονται αυτοί οι οικογενειακοί λογαριασμοί;

Στο Λονδίνο, στο Λουξεμβούργο, στην Λευκωσία, στο Χονγκ Κόνγκ, στο Μακάο, στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και φυσικά στο μικρό ψαροχώρι των Νησιών Κέιμαν.

Ποιος συντονίζει την κίνηση των λογαριασμών ολόκληρης της οικογένειας από την Αθήνα;

Μια κυρία η οποία θεωρείται της απολύτου εμπιστοσύνης, είναι στέλεχος της εταιρείας για πολλά χρόνια και χθες ήταν πρωταγωνίστρια στην χθεσινή 10λεπτης διάρκειας γενική συνέλευση των μετόχων….

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εμπειρος στην Ελληνική Οικονομία και στην Ελλάδα γενικότερα, αποκαλείται εκείνος που με την εμπειρία του έχει ΦΑΛΙΡΙΣΕΙ _μέχρι τώρα_ άμεσα δύο τράπεζες (proton & milllenium) και έμμεσα αρκετές εταιρείες εισηγμένες και μή (ΝΕΛ ΚΤΛ.)… ΤΙ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΟΥΝ>>>!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here