Ρευστοποιούν blue chips για να συμμετάσχουν στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου  της Lamda Development. 
Για ακόμη μία συνεδρίαση έπεσε γερό “χώσιμο”κυρίως Ελλήνων θεσμικών και διαχειριστών σε μετοχές του δείκτη προκειμένου να υποστηριχθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης συμφερόντων Λάτση. Αφαίμαξη ρευστότητας, σχεδόν σε καθημερινή βάση προς άντληση ρευστότητας/κεφαλαίων για μία διαδικασία, που ακόμη μετά από ένα μήνα μετά την…διαρροή δεν έχει προχωρήσει καν στην στοιχειώδη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για τους όρους και τις προυποθέσεις, που θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η σχετική διαδικασία.
ΧθΕς ήταν η σειρά των ΟΠΑΠ και ΟΤΕ να…χωθούν, με συναλλαγές 14,283 εκατ. € και 14,161 εκατ.€ αντίστοιχα σε σύνολο τζίρου στα 83,196 εκατ.
       Συνέπεια των μαζικών ρευστοποιήσεων οι απώλειες για αμφότερες τις μετοχές, στα 9,74 και 13,50 ευρώ.
       Με πληθώρα πακέτων στη μετοχή του ΟΠΑΠ και με χαμένη την ευκαιρία για τον τίτλο του ΟΤΕ να πλησιάσει τα 14 ευρώ και τα 7 δισ.€ σε αποτίμηση.
     Πάντως για τον ΟΤΕ ουδεμία αμφιβολία έχω, πως είτε σε αυτή ή στην επόμενη φάση της αγοράς τα έχει τα 14 ευρώ. Σημειωτέον, πως χθες η μετοχή διόρθωσε από το υψηλό των 13,69 ευρώ, που αποτελεί τη νέα ενδοσυνεδριακή “τοπική υψηλή τιμή” 52 εβδομάδων.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here