Χωρίς ακριβές χρονοδιάγραμμα αλλά με δεδομένη την πολύμηνη καθυστέρηση θα αρχίσουν οι διαδικασίες επέκτασης του Αttica στην καρδιά της Αθήνας.

Η πανδημία του κορωνοϊού προκάλεσε αναταραχή στα σχέδια των ιδιοκτητών, που είχαν θέσει την 15η Μαρτίου ως ημέρα – ορόσημο για την έναρξη των εργασιών επέκτασης του εμβληματικού πολυκαταστήματος.

Τα σχέδια άλλαξαν και η προσοχή στράφηκε στις online πωλήσεις ως πηγή εσόδων για τα Αττικά Πολυκαταστήματα. Όμως και σε αυτή την περίπτωση η επέκταση του e-καταστήματος, σε άλλες κατηγορίες καθυστέρησε και πλέον προβλέπεται η πιο γρήγορη προσθήκη των νέων κατηγοριών.

Τι θα γίνει όμως με τις εργασίες επέκτασης;

Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τουλάχιστον για ένα εξάμηνο. Η αβεβαιότητα που προκαλεί ο κορωνοϊός, αλλά και ο χρόνος που χρειάζεται για την ομαλοποίηση της κατάστασης και την έναρξη -μαζικά- της οικοδομικής δραστηριότητας μεταθέτει την διαδικασία για τουλάχιστον ένα εξάμηνο και σίγουρα για μετά το καλοκαίρι.

Έτσι μπαίνει ως άμεση προτεραιότητα η επέκταση του atticadps και η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων για τους καταναλωτές-χρήστες του διαδικτύου.

Όσον αφορά το άνοιγμα του φυσικού πολυκαταστήματος, αυτό μετατίθεται για την 1η Ιουνίου καθώς ολόκληρο το τετράγωνο του CityLink θεωρείται εμπορικό κέντρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here