Η περιουσία του γνωστού και μη εξαιρετέου μεγιστάνα ανέρχεται στα 7,6 δισ. δολάρια και όπως είναι απολύτως φυσιολογικό οι διαχειριστές κεφαλαίων είναι πολύτιμοι, όσο και… καλοπληρωμένοι.

Η επενδυτική εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο θα καταβάλλει 38,2 εκατομμύρια δολάρια στους συνεργάτες και το προσωπικό της εντός των επόμενων τριών ετών, στο πλαίσιο των μακροπρόθεσμων προγραμμάτων αμοιβών που έχει θεσπίσει.

Η εταιρεία, με έδρα το Λονδίνο, έχει πληρώσει αμοιβές πάνω από 150 εκατ. στερλίνες από την ίδρυση της το 2008, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέλυσε το Bloomberg. 

Δείτε επίσης: Σόρος: Ο πολυεκατομμυριούχος του αμερικανικού χρηματιστηρίου και οι θεωρίες συνομωσίας

Στην SFM UK Management, οι διαχειριστές κεφαλαίων της εταιρείας έλαβαν ξεχωριστά 34,5 εκατομμύρια λίρες ως αμοιβή για την απόδοσή τους πέρυσι, αφού τα κέρδη υπερδιπλασιάστηκαν, σύμφωνα με στοιχεία.

Ο 90χρονος μακροοικονομικός επενδυτής, Τζορτζ Σόρος, καμαρώνει για πολλά ρεκόρ στον κλάδο των hedge funds. Διέθεσε δισεκατομμύρια στις φιλανθρωπικές του προσπάθειες και τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας του ανήκουν πλέον στα ιδρύματα και όχι στην οικογένεια του. Χρησιμοποίησε τον τεράστιο πλούτο του για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του κόσμου. Είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη (όπως και άλλοι επώνυμοι ή ανώνυμοι) επιρροή. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here