Με τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού που ξεκίνησε από τα 2 εκατ. Ευρώ και κατέληξε στα 2,76 εκατ. Ευρώ, μετά από μία “μάχη” 6 ωρών, ο επιχειρηματίας Βασίλης Κάτσος, πρώην ιδιοκτήτης της Pharmathen και βασικός μέτοχος της εταιρείας επιχειρηματικών συμμετοχών VNK Capital απέκτησε το μοναδικής ομορφιάς ακίνητο του Δημήτρη Κοντομηνά στην Ύδρα.

Πρόκειται για μια κατοικία, η οποία βρίσκεται σε ύψωμα,πάνω από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και “βλέπει” το λιμάνι της Ύδρας .

Αποτελείται από ένα οικόπεδο επιφάνειας 363,14 τ.μ., στο οποίο έχει ανεγερθεί μια πολυτελής οικία, η οποία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και περιλαμβάνει έξι κύρια δωμάτια και βοηθητικούς χώρους. Η βίλα είναι πολυτελώς ανακατασκευασμένη, έχει συνολική επιφάνεια 453,21 τ.μ. ενώ διαθέτει ανεμπόδιστη θέα προς το λιμάνι της Ύδρας και παρουσιάζει εύκολη πεζή πρόσβαση. Στο πρώτο επίπεδο, επιφάνειας 20,20 τ.μ. υπάρχει υδατοδεξαμενή.

Το δεύτερο επίπεδο, το οποίο έχει επεκταθεί αυθαίρετα, έχει τελική επιφάνεια χώρου κύριας χρήσης 220,22 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό δίπλα στην αυλή, χώρο μεγάλης κουζίνας, βοηθητικό δωμάτιο, διάδρομο, λουτρό και τέσσερα master υπνοδωμάτια με προθάλαμο καθώς και μεγάλο στεγασμένο εξωτερικό διάδρομο

Ο Βασίλης Κάτσος διαδέχθηκε τον πατέρα του Νίκο Κάτσο, το 1993 και ανέλαβε τη θέση του προέδρου του ΔΣ της Pharmathen Α.Ε.. Μαζί  με την αδελφή του Νέλη, κατάφεραν να αναπτυχθεί ταχύτατα με σημαντικές επενδύσεις και να συμπεριληφθεί η εταιρεία στις μεγάλες του κλάδου στην Ελλάδα. 

Η πλειοψηφία των μετοχών της φαρμακευτικής εταιρείας αποκτήθηκε το 2015 από κεφάλαια υπό τη διαχείριση της BC Partners έναντι 475 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, μέσω της εταιρείας επιχειρηματικών συμμετοχών VNK Capital, η οικογένεια Κάτσου υλοποίησε μεταξύ άλλων επενδύσεις την «Παλίρροια» και την Cafetex (Coffeeway), ενώ αποκτήθηκε και ποσοστό στο project στο Ελληνικό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here