Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ GasLog Partners συμφερόντων του Πήτερ Γ. Λιβανού ανακοίνωσε ότι συνήψε συμφωνία με τρίτο μέρος για την πώληση του πλοίου LNG Methane Shirley Elisabeth, εξασφαλίζοντας έξτρα ρευστότητα 54 εκατ. δολ. Η πώληση να αναμένεται να ολοκληρωθεί το τρίτο τρίμηνο του 2022.

Η GasLog Partners ανακοίνωσε ότι επιδιώκει μια ακόμη συμφωνία πώλησης και μίσθωσης για ένα άλλο ατμόπλοιο. «Ενώ δεν έχει ακόμη επιτευχθεί οριστική συμφωνία, το deal αναμένεται να εκτελεστεί και η πώληση να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 12 μήνες», ανέφερε η εταιρεία στην έκθεσή της για το δεύτερο τρίμηνο.

Επιπλέον, η GasLog Partners ναύλωσε εκ νέου το πλοίο μεταφοράς LNG, Methane Rita Andrea, κατασκευής 2006, για ένα χρόνο και υπέγραψε μια νέα πολύμηνη συμφωνία ναύλωσης με έναν μεγάλο εμπορικό οίκο για το GasLog Seattle, που κατασκευάστηκε το 2013.

«Οι δύο νέες ναυλώσεις αναμένεται να προσθέσουν περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια πρόσθετου Ebitda στο χαρτοφυλάκιο συμβολαίων μας», ανέφερε ο Paolo Enoizi, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Τα τριμηνιαία έσοδα ανήλθαν σε 84,9 εκατ. δολάρια, τα προσαρμοσμένα κέρδη σε 26,3 εκατ. δολάρια και τα προσαρμοσμένα EBITDA σε 59,3 εκατ. δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here