Με μία ανακοίνωση, η Τεχνική Ολυμπιακή επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με την Belterra Investments, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, για την πώληση των μετοχών του Πόρτο Καρράς.

Όπως είχε γράψει το banks.com.gr από τις αρχές του έτους η εταιρεία πραγματοποίησε σειρά επαφών με υποψήφιους επενδυτές ωστόσο πλέον οι αποκλειστικές διαπραγματεύσεις γίνονται με την Τεχνική Ολυμπιακή και μάλιστα υπεγράφη MoU προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «σε συνέχεια της από 29.10.2019 ανακοίνωσης, η Εταιρεία με την επωνυμία “ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.” (εφεξής Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι μεταξύ της εταιρείας με την επωνυμία “Τ.Ο. International Holding Ltd” και της εταιρείας με την επωνυμία “BELTERRA INVESTMENTS Ltd” καταρτίσθηκε μνημόνιο συναντίληψης (MoU) για τη διενέργεια διαπραγματεύσεων σχετικά με την πώληση μετοχών της εταιρείας “ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε” που ανήκουν στην “ΤΟ International Holding Ltd”.

Αντίστοιχη συμφωνία καταρτίσθηκε και για τις μετοχές της «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε» που ανήκουν σε συνδεδεμένα με την Εταιρεία πρόσωπα.

Η κατάρτιση της οριστικής σύμβασης τελεί υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις (διαμόρφωση των τελικών όρων, έγκριση των αρμόδιων αρχών κ.λπ.). Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here