Ήταν ένα από τα πωλητήρια που είχε προαναγγελθεί και τώρα παίρνει το δρόμο του. Ο λόγος για το πρώην ακίνητο του ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο, το οποίο τώρα πουλάει το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Η καταληκτική ημερομηνία των προσφορών είναι για τις 16 Σεπτεμβρίου του 2019.

Το ακίνητο περικλείεται από τις oδούς Κορυζή, Θράκης και Τιμοθέου Ευγενικού στον Ταύρο, ενώ εντός της έκτασης υφίστανται παλαιά κτίσματα με χρήσεις εκθεσιακών χώρων, εργαστηρίων και αποθηκών του ΕΟΜΜΕΧ, που χτίστηκαν από το 1940 έως το 1970 και από τα οποία κανένα δεν έχει αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Το οικόπεδο έχει πρόσωπο μήκους 78 μ. στην οδό Κορυζή και 47 μ. στην οδό Θράκης.

  • «Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 250 μ. από την Λεωφόρο Πειραιώς και 150μ. από τη Λεωφόρο Χαμοστέρνας με εύκολη προσβασιμότητα με αυτοκίνητο ενώ σε άμεση γειτνίαση με το ακίνητο έχουν αναπτυχθεί κατοικίες, κοινωνικές υποδομές, δημόσια διοίκηση και εμπορικές χρήσεις τοπικού και υπερτοπικού χαρακτήρα.  Η περιοχή του ακινήτου εξυπηρετείται από πλήθος γραμμών ΗΛΠΑΠ και ΟΑΣΑ, οι οποίες διέρχονται από τη Λεωφόρο Πειραιώς και τις οδούς Παναγή Τσαλδάρη και Χρυσοστόμου Σμύρνης, συνδέοντας το ακίνητο με το κέντρο του Ταύρου, την Αθήνα, καθώς και με περιοχές των Νοτίων Προαστίων (Μοσχάτο, Καλλιθέα, Πειραιά κ.λπ)», όπως αναφέρεται από το Ταμείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here