Η ερώτηση του Βanks δεν είναι ρητορική, καθώς οι πληροφορίες φέρουν μία γνωστή εταιρεία πιο κοντά στο deal με το fund Pradera, που αναδιαρθρώνει το χαρτοφυλάκιό του.

Εδώ και αρκετούς μήνες, η Pradera, με δραστηριοποίηση στην Ελλάδα από το 2004, έβγαλε προς… διάθεση το Village Park στου Ρέντη, τον μεγαλύτερο πολυκινηματογράφο της χώρας, ένα από τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά κέντρα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον κυρίως real estate funds και δευτερευόντως ΑΕΕΑΠ. 

Διαθέτει 20 κινηματογραφικές αίθουσες κι ένα τριών ορόφων εμπορικό κέντρο με 50 καταστήματα. Η Blue House, επενδυτική εταιρεία ακινήτων, που έχει αρχίσει να κινείται έπειτα από χρόνια και στην Ελλάδα, ενεργεί για λογαριασμό υψηλού κύρους θεσμικών επενδυτών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, και πρόσφατα εκδήλωσε το ενδιαφέρον της και για τη μακροχρόνια μίσθωση των εμπορικών στοών του Αρσακείου Μεγάρου, ενώ παράλληλα “τρέχει” το εκπτωτικό χωριό Mc Arthur Glen και το fashion city outlet Λάρισας κ.α.

Δείτε επίσηςΑρσάκειο Μέγαρο: Μία επιχειρηματική συμφωνία- σταθμός για το κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφορά της για το “φιλέτο” στου Ρέντη ανέρχεται σε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, προϋπολογίζοντας extra budget για εργασίες ανακαίνισης.

Oι… παρενέργειες στην αγορά από τον κορωνοϊό πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, κάτι που ίσως επηρεάσει και το χρονοδιάγραμμα της όποιας συμφωνίας, με τον όποιο τελικό προτιμητέο αγοραστή, για την παραχώρηση του πάρκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here