Έως αύριο Παρασκευή, έχει δοθεί προθεσμία για την υποβολή προσφορών που αφορούν την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του λιμανιού Ηρακλείου, ήτοι το 67%.

Η διαγωνιστική διαδικασία θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις: α) τη φάση υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος και προεπιλογής των ενδιαφερόμενων μερών και β) τη φάση υποβολής δεσμευτικών προσφορών και ανάδειξης πλειοδότη

Αρχικώς στην πρώτη φάση, τα ενδιαφερόμενα μέρη προσκλήθηκαν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν στη διαγωνιστική διαδικασία έως την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021. Όμως πήρε παράταση και η καταληκτική ημερομηνία μετατέθηκε για αύριο 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Κατά πληροφορίες η διαδικασία προεπιλογής των σχημάτων θα διαρκέσει ένα μήνα περίπου και εν συνεχεία να ακολουθήσει η φάση της υποβολής δεσμευτικών προσφορών.

Όσο για τα ονόματα που “ακούγονται” ως υποψήφιοι “μνηστήρες” είναι πολλά, μεταξύ άλλων ο Όμιλος Γκριμάλντι μέσω της Minoan Lines, ο Όμιλος Attica Group, αλλά και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η οποία κατασκευάζει το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι της Κρήτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here