Σύντομα λήγει η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών επί των ακινήτων της “Ναυτεμπορικής”, στο πλαίσιο πλειοδοτικών διαγωνισμών για τα περιουσιακά της στοιχεία που ανακοινώθηκαν τον Ιανουάριο.

Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 7η Απριλίου. Οι υποψήφιοι καλούνται έως εκείνη την ημερομηνία να καταθέσουν τους φακέλους τους στα γραφεία της εταιρείας στην Λένορμαν.

Τρεις ξεχωριστοί πλειοδοτικοί διαγωνισμοί διενεργούνται που αφορούν τα ακίνητα του ομίλου, τους τίτλους της ιστορικής εφημερίδας και των ιστοσελίδων της, όπως επίσης και το πιεστήριο, ενώ ο τρίτος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί για τη θυγατρική Pestaola Media.

Ειδικότερα:

Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά τα γραφεία και τα οικόπεδα της εταιρείας, επί της οδού Λένορμαν 205 στον Κολωνό και επί των οδών Δραγούμη και Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη, 4 οικόπεδα στα Σεπόλια και γεωτεμάχιο εντός της ΒΙΠΕ – ΒΙΟΠΑ Παιανίας.
Στη δεύτερη ομάδα περιλαμβάνεται  εξοπλισμός και κινητή περιουσία, μεταξύ των οποίων και το πιεστήριο στην Παιανία.

 

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από την ειδική διαχειρίστρια την ίδια ημέρα, μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής προσφορών και αφού έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δικαιολογητικών.

Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί τις τελευταίες ημέρες πριν την προθεσμία, ιδιαίτερα όσον αφορά τα ακίνητα του ομίλου, τα οποία μπππορούν να διαμορφωθούν αναλόγως ως χώροι γραφείων, καθώς η ζήτηση είναι ούτως ή άλλως υψηλή.

Η ανακοίνωση ότι η διαγωνιστική διαδικασία εκποίησης του συνόλου της περιουσίας της Ναυτεμπορικής συνεχίζεται κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here