Μετά την εντυπωσιακή απήχηση της πρώτης Ημερίδας C-SUITE Διαδρομές, η ΕΑΣΕ ανακοινώνει τη διοργάνωση της δεύτερης Ημερίδας του θεσμού με τίτλο Chief Evolution Officer Τελικός Προορισμός: το Αύριο, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πρόκειται για μια εκδήλωση, η θεματική της οποίας αφορά κάθε CEO, Διευθύνοντα Σύμβουλο, Γενικό Διευθυντή καθώς και C-level στελέχη εταιριών. Απευθύνεται τόσο στα μέλη της Ένωσης Ανώτατων Στελεχών Επιχειρήσεων, όσο και σε διευθυντικά και ανώτερα διοικητικά στελέχη εταιριών της αγοράς και αποτελεί σημείο συνάντησης και διεξαγωγής γόνιμου διαλόγου για την Ανώτατη Ηγεσία.

Υπενθυμίζεται ότι στην περσινή εκδήλωση έδωσαν το παρών περισσότερα από 200 ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων.

Η φετινή διοργάνωση αντλεί έμπνευση από το πιλοτήριο ενός αεροσκάφους και πραγματεύεται τους τρόπους με τους οποίους το Management καλείται να διαμορφώσει την πορεία μίας εταιρίας και να καθοδηγήσει το προσωπικό της, συχνά εν μέσω αναταράξεων.

Αλλάζοντας την απόδοση της συντομογραφίας CEO (Chief Executive Officer), η Ημερίδα θα αναδείξει ότι ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος είναι ουσιαστικά Chief Evolution Officer, εξελίσσοντας διαρκώς τον εαυτό του και την εταιρία σε ένα περιβάλλον διαρκούς αστάθειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here