Εκατόν ένα χρόνια μετά τη λειτουργία του πρώτου περιπτέρου στην Ελλάδα (σσ. το 1911 στην οδό Πανεπιστημίου), το περίπτερο παραμένει αποκλειστικά ελληνικός θεσμός, εξελιγμένος και ταυτόχρονα αναλλοίωτος, αποτελώντας ένα εμπορικό, κοινωνικό αλλά και πολιτισμικό στοιχείο για τη χώρα.

Η Kiosky’s με το νέο concept καταστημάτων που λάνσαρε αποδεικνύει πως η μικρή λιανική μπορεί να έχει μέλλον. Τα Kiosky’s One Stop All, όπως λέγονται καταγράφουν εντυπωσιακά αποτελέσματα και είναι έτοιμα για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη τους επόμενους μήνες. Μότο του επιτυχημένου εμπνευστή της αλυσίδας είναι ότι το περίπτερο ή το μίνι μάρκετ για να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό των σουπερμάρκετ πρέπει να προσφέρει ποιοτικές και ταυτόχρονα πρωτοποριακές και καινοτόμες υπηρεσίες στον καταναλωτή.

Ποιος κρύβεται όμως πίσω από αυτή την επιτυχία;

To 1974 καταγράφεται η ίδρυση της ατομικής επιχείρησης ΜΟΥΧΑΛΗΣ από τον κ. Παναγιώτη Μούχαλη με τη δημιουργία πρατηρίου πώλησης καπνικών στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Η ιδέα του δικτύου kiosky’s αποτελεί πρωτοβουλία της εταιρείας ΜΟΥΧΑΛΗΣ ΑΕ, που ξεκίνησε το 2007, με στόχο την ανάπτυξη ενός πρότυπου δικτύου μικρών σημείων λιανικής (περίπτερα – ψιλικά – μίνι μάρκετ), τα μέλη του οποίου δηλώνουν ότι θα προασπίσουν την ανταγωνιστικότητά τους με κύριους άξονες την οργάνωση της εμπορικής λειτουργίας τους, την αναβάθμιση των υποδομών και τον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών τους, την ανάπτυξη ολοκληρωμένων συνεργασιών και συνεργειών με τις προμηθεύτριες εταιρείες του κλάδου και πάνω απ’ όλα την ανάπτυξη μιας πελατοκεντρικής προσέγγισης προς τον τελικό καταναλωτή.

Ο όμιλος Μούχαλη, θυγατρικές του οποίου είναι η Άλφα Διανομές και η ΙΝΚΑΤ που διαχειρίζεται το δίκτυο λιανικής Kiosky’s στην οποία έχει επενδύσει η Southbridge Europe Mezzanine, δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο καπνοβιομηχανικών προϊόντων και ειδών ζαχαρωδών-κάβας.

Δείτε την 40ετή πορεία του ομίλου σε ένα βίντεο:

Ένα ακόμα KIOSKY’S Convenience Stores στον Άλιμο

Το δίκτυο KIOSKY’S Convenience Stores συνεχίζει δυναμικά να αναπτύσσεται και καλωσορίζει ένα νέο κατάστημα στην περιοχή του Αλίμου! Το κατάστημα ΑΛΙΜΟΣ 2 βρίσκεται επί των οδών Δωδεκανήσου & Κύπρου και αποτελεί το 24ο σημείο KIOSKY’S Convenience Store.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here