Διεθνή brand, πρωτοπόρες digital εταιρείες και στρατηγικοί εταίροι μοιράζονται μαζί σας τις καλύτερες πρακτικές τους σε workshop σε όλη την Ελλάδα.
Δείτε ποια workshop οργανώνει η Eurobank για το Digital Academy for Business τώρα και πώς μπορείτε να πάρετε μέρος.
Η συμμετοχή στα workshop του Digital Academy for Business είναι αποκλειστικά για τους πελάτες της Eurobank και προσφέρεται δωρεάν. Μαζί σας παρευρίσκεται ο Επαγγελματικός Σύμβουλός σας.
Για να πάρετε μέρος, δηλώνετε συμμετοχή ή ενημερώνετε τον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας. Εφόσον πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια, επικοινωνούμε μαζί σας με πιο αναλυτικές πληροφορίες.
Δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες εδώ

Παρουσία επιχειρήσεων στα κοινωνικά μέσα

12.11.2019 | Αθήνα

Η Google σε συνεργασία με την Isobar εξηγούν πώς τα κοινωνικά μέσα (π.χ. Facebook, Instagram και LinkedIn) συμπληρώνουν την ψηφιακή παρουσία μιας επιχείρησης, ενισχύοντας το brand awareness και τις πωλήσεις της. Μοιράζονται τις καλύτερες πρακτικές για τη δημιουργία περιεχομένου με τεχνικές SEO και analytics.

Το workshop θα γίνει την Τρίτη 12.11.2019, 10:00-14:00.

Φραγκοκλησιάς 7, Μαρούσι

Εργαλεία για την ψηφιακή παρουσία επιχειρήσεων

19.12.2019 | Αθήνα

Η Google σε συνεργασία με την Isobar εξηγούν πώς τα αναλυτικά δεδομένα βοηθούν μια επιχείρηση να προσδιορίσει καλύτερα το κοινό της, να προσαρμόσει την ψηφιακή παρουσία της και να στοχεύσει τις προωθητικές ενέργειές της. Παρουσιάζουν χρήσιμα εργαλεία και καλές πρακτικές SEO και digital marketing.

Το workshop θα γίνει την Πέμπτη 19.12.2019, 10:00-14:00.

Φραγκοκλησιάς 7, Μαρούσι

Προώθηση επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή

22.01.2020 | Αθήνα

Η Google σε συνεργασία με την Isobar μοιράζονται τις καλύτερες πρακτικές, τις τελευταίες τάσεις και παραδείγματα προώθησης επιχειρήσεων με ψηφιακά μέσα. Παρουσιάζουν τα κανάλια και τα εργαλεία που αξιοποιούν οι επιχειρήσεις στην ψηφιακή εποχή.

Το workshop θα γίνει την Τετάρτη 22.01.2020, 14:00-18:00.

Φραγκοκλησιάς 7, Μαρούσι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here