Την ερχόμενη Δευτέρα διοργανώνεται το Ελληνο-Γερμανικό επενδυτικό Forum με τίτλο Vision & Investment Opportunities στο Βερολίνο, παρουσία της καγκελαρίου Α. Μέρκελ και του Έλληνα πρωθυπουργού.

Η ελληνική αντιπροσωπεία που θα παραστεί στις εργασίες του forum περιλαμβάνει μέλη της κυβέρνησης, επιχειρηματίες, τραπεζίτες αλλά και εκπροσώπους ελληνικών φορέων.

Ελληνικοί όμιλοι, όπως η Μυτιληναίος, οι ΓΕΚ Τέρνα και Τέρνα Ενεργειακή, ο ΟΤΕ, η Sunlight αλλά και η ΔΕΗ και τα ΕΛΠΕ, ταξιδεύουν στη γερμανική πρωτεύουσα σε μια πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ και ο Ελληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο ίδιο φόρουμ προσέρχονται ελληνικές και γερμανικές τράπεζες που αξιολογούν χρηματοδοτήσεις στο πεδίο αυτό, μεταξύ των οποίων και η γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα KfW, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η Τράπεζα Πειραιώς, η Eurobank, η Alpha Bank, η Εθνική Τράπεζα αλλά και η Nomura.

Αλλες ηχηρές επιχειρηματικές συμμετοχές που ξεχωρίζουν στην ατζέντα του φόρουμ είναι αυτές των Airbus, Daimler, Fraport, Lamda Development και PwC.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here