Εταιρείες που δραστηριοποιούνται ήδη στον ευρύτερο κλάδο της πληροφορικής, εκδηλώνουν το έντονο ενδιαφέρον τους για την Singular Logic του ομίλου MIG.

Η MIG, μέσω του συμβούλου πώλησης Euroxx, δέχθηκε πέντε μη δεσμευτικές προσφορές από τρία κοινοπρακτικά σχήματα και δύο μεμονωμένες εταιρείες.

Η ισχυρότερη σε επίπεδο ονομάτων κοινοπραξία είναι αυτή μεταξύ Πάνου Γερμανού και Θεόδωρου Φέσσα (εταιρεία του ομίλου Olympia μαζί με Info Quest).

Ενδεικτικές προσφορές κατατέθηκαν επίσης από το σχήματα Profile-Entersoft και OTS-Volton, ενώ μεμονωμένα διεκδικούν την Singular η Space Hellas και η Epsilon Net.

Κατά την πρώτη διαδικασία είχε προκριθεί ως επενδυτής η εταιρεία Liknoss, συμφερόντων του ομίλου NorthStar του εφοπλιστή Θ. Πριόβολου. Η διαδικασία έφθασε το στάδιο του due diligence, αλλά τελικά δεν υπήρξε συμφωνία για το τίμημα.

Όσοι περάσουν στη δεύτερη φάση αποκτούν το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση στη ροή των απαραίτητων πληροφοριών, ώστε να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές σε περίπου έναν με ενάμιση μήνα.

Οι δεσμευτικές θα υποβληθούν υπό την αίρεση της διενέργειας επιβεβαιωτικού due diligence.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here