Ο λόγος για τον οποίο η Blackberry έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής εταιρεία ήταν τα smartphones της που στην εποχή τους ήταν τα καλύτερα για επαγγελματική χρήση, ωστόσο η εμπλοκή της στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν αποτελεί μυστικό.

Έχοντας προσδιορίσει την πορεία της, επέλεξε να κινηθεί προς τη κατεύθυνση της επένδυσης σε τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης. Αρκεί να αναφέρουμε ότι η εταιρεία έχει τη δυνατότητα πλέον να παρέχει λογισμικό και στη Φόρμουλα 1.

Η εξαγορά της Cyclane – αναπτύσσει προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης για αποτροπή κυβερνοεπιθέσεων σε επιχειρήσεις – έναντι $1,4 δις επαληθεύει τη στρατηγική της Blackberry για επέκταση της μονάδας QNX με σκοπό τη κατασκευή λογισμικού για αυτόνομα αυτοκίνητα επόμενης γενιάς.

Ποια είναι η Cyclane

Η Cylance αναπτύσσει προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης για να αποτρέψει κυβερνοεπιθέσεις σε επιχειρήσεις, και πρόσφατα άρχισε να εξετάζει την εισαγωγή στο χρηματιστήριο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider.

Η καναδική τεχνολογική εταιρεία, έχει στραφεί στην πώληση λογισμικού για τη διαχείριση συσκευών κινητής, εκτός από την εστίασή της σε αναδυόμενους τομείς όπως τα αυτόνομα αυτοκίνητα.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here