Οι ταυτότητες και τα διαβατήρια που έχουν οι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας  κατασκευάστηκαν εξ ’ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της Veridos Ματσούκης Α.Ε. Εκτυπώσεων Ασφαλείας στην Αθήνα.

Η Veridos Ματσούκης Α.Ε. ως Ένωση εταιριών με τον ΟΤΕ, την ΒΥΤΕ, την Πορτογαλική INCM και την υποστήριξη της Τράπεζας της Ελλάδας, συμμετέχει στον διαγωνισμό για τις νέες ελληνικές ταυτότητες και διαβατήρια.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο από την υπογραφή της σύμβασης, η Veridos Ματσούκης Α.Ε. παρέδωσε στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες των πολιτών, ηλεκτρονικά διαβατήρια, και τις νέες ηλεκτρονικές άδειες παραμονής σύμφωνες με τις πρόσφατες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για το 2021, προγραμματίζονται επίσης αντίστοιχες παραδόσεις αυτών των ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οπως αναφέρει η εταιρία, όλα τα έγγραφα – όπως και όλα τα αντίστοιχα προϊόντα – που παράγονται στην Ελλάδα από την Veridos Ματσούκης Α.Ε. έχουν λογισμικό υψηλής τεχνολογίας και είναι πιστοποιημένα με τα πλέον έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά. Επιπλέον είναι εναρμονισμένα με τις ευρωπαϊκές προβλέψεις και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας τόσο για την αποφυγή παραχαράξεων και πλαστογραφήσεων όσο και για την προστασία των πολιτών και των προσωπικών τους δεδομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με την παραγωγή των ταξιδιωτικών εγγράφων που γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, η μητρική εταιρία Veridos έχει αναλάβει την αναβάθμιση του εξοπλισμού και του λογισμικού συστήματος των υποδομών του Κυπριακού κράτους.

Η Κύπρος είναι μια από τις 40 χώρες των οποίων τα Ταξιδιωτικά έγγραφα ασφαλείας (ταυτότητες, διαβατήρια, κ.α.) παράγονται στην Ελλάδα. Μεταξύ των κρατών που έχουν επιλέξει η Ελλάδα να είναι η χώρα παραγωγής των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, είναι και πολλές ευρωπαϊκές.

“Το μυστικό της επιτυχίας μας”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Δημήτρης Ματσούκης, “είναι ότι διαχρονικά έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε την μακροχρόνια εμπειρία, τη Γερμανική τεχνολογία και την Ελληνική τεχνική και υψηλή ποιότητα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη δεκάδων κρατών και κυβερνήσεων ανά τον κόσμο.”

“Είναι η μοναδική πρόταση”, υπογράμμισε ο κ. Δημήτρης Ματσούκης “που διασφαλίζει ότι η εκτέλεση του έργου θα γίνει στην Ελλάδα από ελληνικές εταιρίες με τεράστια εμπειρία στο τομέα τους, θα ενισχυθεί ο παραγωγικός ιστός της χώρας μας με ευεργετικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία και θα δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here