Πάνω από 50 εκατ. ευρώ εκτιμά η διοίκηση της Veridos Ματσούκης Α.Ε πως θα είναι ο τζίρος του 2020, παρά τις προκλήσεις που έχει φέρει η πανδημία.

Σήμερα περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο, 8 από́ τις οποίες βρίσκονται στην Ευρώπη εμπιστεύονται την εταιρεία, καθώς οι ταυτότητες, τα διαβατήριά και τ’ άλλα έγγραφα ασφαλείας τους είναι «made in Greece».

Για την ακρίβεια, η εταιρεία με έδρα και παραγωγική́ μονάδα στο Ίλιον της Αττικής αποτελεί σήμερα μέλος της Γερμανικής Veridos GmbH, δηλαδή́ της κοινοπραξίας μεταξύ́ του ομίλου Giesecke + Devrient GmbH με έδρα το Μόναχο και του Γερμανικού Κρατικού́ Τυπογραφείου Bundesdruckerei GmbH, με έδρα το Βερολίνο.

Υπενθυμίζεται πως η κοινοπραξία είναι από τους διεκδικητές στον διαγωνισμό για τις νέες ταυτότητες

Ώθηση και από ΕΤΕπ

Αναφερόμενος στην πορεία της εταιρείας, τις προοπτικές και το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον, ο κ. Δημήτρης Ματσούκης, διευθύνων σύμβουλος της Veridos Ματσούκης Α.Ε ανέδειξε την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι γερμανικές εταιρείες από το 2007, οι οποίες είναι ηγέτες στη παγκόσμια αγορά́ των εκτυπώσεων ασφαλείας.

Κατά την ομιλία του στην πρόσφατη διαδικτυακή ημερίδα του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Eπιμελητηρίου ο ίδιος έκανε λόγο για την αμοιβαία εμπιστοσύνη, τον συνδυασμό της ελληνικής και γερμανικής μακροχρόνιας εμπειρίας, την αξιοποίηση της γερμανικής τεχνολογίας, την αποδεδειγμένη βούληση της ελληνικής πλευράς για επανεπένδυση των κερδών, καθώς επίσης και την υψηλή τεχνική κατάρτιση και η απόδοση του ελληνικού προσωπικού.

Επισήμανε επίσης πως και με την συμβολή της ΕΤΕπ ολοκληρώθηκε το επενδυτικό πρόγραμμα 30 εκατ. ευρώ γεγονός που δίνει στην Veridos Ματσούκης μια πλήρως καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, που έχει τη δυνατότητα να παράξει 10 εκατομμύρια διαβατήρια και 30 εκατομμύρια ταυτότητες το χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here