Έπρεπε να περάσουν δύο ολόκληρες μέρες για να συνέλθουμε από την έκπληξη.
Η διαπίστωση είναι επιεικής. Η ΕΕΣΥΠ βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.
Η συμπαθέστατη και κομψότατη,  εξαφανισμένη εδώ και μήνες διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΕΣΥΠ κυρία Ράνια Αικατερινάρη έκανε την εμφάνιση της στο συνέδριο του Economist.
Με αφορμή τι λέτε;
  • Mήπως την δραματική κατάσταση στην ΔΕΗ (στην οποία είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος);
  • Μήπως την αναβληθείσα γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ;
  • Μήπως λόγω κάποιας αποτελεσματικής κίνησης, αποκρατικοποίησης ή κάποιας άλλης ουσιαστικής ενέργειας που θα δικαιολογούσε τον ρόλο ύπαρξης του Υπέρ- Ταμείου και των υψηλότατων αμοιβών με τις οποίες αμείβονται τα μέλη του Δ.Σ και οι στρατιές συμβούλων τους οποίους προσλαμβάνει ακόμη και μέχρι τελευταία η διοίκηση;
ΟΧΙ . Η  κυρία Αικατερινάρη εμφανίστηκε στο Economist για να μας πει ότι η ΕΕΣΥΠ συμμετέχει ….στην πρωτοβουλία Brain Regain.
Δεν είμαστε …κακεντρεχείς ούτε…εμμονικοί. Παραθέτουμε αυτολεξεί την…παρέμβαση της CEO του Υπέρ Ταμείου και τα συμπεράσματα δικά σας.   
  •       «Αρκετοί Έλληνες επιστήμονες και υψηλής κατάρτισης νέοι επαγγελματίες έφυγαν και συνεχίζουν να φεύγουν στο εξωτερικό. Η νοσταλγία της επιστροφής είναι πάντα στο μυαλό τους, όμως για να γίνει πράξη χρειάζεται να πεισθούν ότι επιστρέφουν σε μία σύγχρονη οικονομία που προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και καταξίωσης, χωρίς αποκλεισμούς, μέσα σε ένα αξιοκρατικό εργασιακό περιβάλλον που επιβραβεύει και ανταμείβει αυτούς που αξίζουν και αυτούς που μοχθούν.
  • Στην ΕΕΣΥΠ στοχεύουμε στην προσέλκυση καταξιωμένων Ελλήνων του εξωτερικού και προσπαθούμε συστηματικά να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις και εμπειρία τους προς όφελος των εταιρειών του χαρτοφυλακίου μας, έχοντας ως εργαλείο τις αξίες μας και την δυναμική μίας νέας εταιρείας με σύγχρονη εταιρική κουλτούρα που θέλει να πετύχει τον εκσυχρονισμό, τη διαφάνεια και αξιοπιστία, την καλύτερη αποδοτικότητα και την ανάπτυξη των δημοσίων επιχειρήσεων“.
  Αυτά βλέπουν στις Βρυξέλλες και τους …ανεβαίνει η πίεση, για το Μαξίμου δεν ξέρω τι κλίμα επικρατεί τόσο για την…αποτελεσματικότητα της ΕΕΣΥΠ, του διοικητικού συμβουλίου, της διευθύνουσας συμβούλου κ.λ.π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here