τέσσερα στελέχη, μακράς εμπειρίας στον κλάδο των επιχειρήσεων και του λιανεμπορίου, ενισχύθηκε η διοικητική ομάδα των πολυκαταστημάτων Attica, τα οποία σε συνεργασία με την υφιστάμενη διοίκηση θα συμβάλλουν στην διατήρηση της ηγετικής θέσης και της αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας.

Ο Δημοσθένης Μπούμης αναλαμβάνει τον ρόλο του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου. Αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη των attica από το 2012 μέσω της Cosmobrands, που αποτελεί joint venture με τα πολυκαταστήματα attica και δραστηριοποιείται στον τομέα των καλλυντικών σε επίπεδο χονδρικής, λιανικής και e-commerce. Η πολυετής εμπειρία του σε κομβικές διοικητικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών οργανισμών, (L’OREAL, Diners Club, Citibank) έρχεται να προσδώσει στην εταιρεία τεχνογνωσία, νέες ιδέες και καινοτόμες πρακτικές.

Η Φοίβη Παναγιωτοπούλου αναλαμβάνει το ρόλο της Διευθύντριας Marketing & E-commerce, με στόχο  να ενισχύσει περαιτέρω την εικόνα και την εξωστρέφεια της εταιρείας. Προέρχεται από την Cosmobrands, στην οποία είχε 6 χρόνια παρουσίας και την αποκλειστική ευθύνη για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και το λανσάρισμα του e-shop atticabeauty.gr καθώς και τη Διεύθυνση Επικοινωνίας των μαρκών καλλυντικών εισαγωγής της εταιρείας (Acqua di Parma, Laura Mercier, Diptyque, Byredo, Hei Poa κ.α.). Πριν από την Cosmobrands, εργάστηκε σε διοικητικές θέσεις μεγάλων εταιρειών στον κλάδο των καλλυντικών προϊόντων (Όμιλος Σαράντης, L’OREAL) αλλά και στον κλάδο της επικοινωνίας (Valuecom).

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των τεχνολογικών και ψηφιακών υποδομών των πολυκαταστημάτων attica, ο Άλκης Οικονόμου, ως Eπικεφαλής της ομάδας ΙΤ έχει αναλάβει να οδηγήσει την εταιρεία στην επόμενη μέρα. Με εμπειρία ήδη 5 ετών στα attica, αλλά και την τεχνογνωσία και εξειδίκευση, λόγω των διοικητικών του θέσεων σε πολυεθνικές εταιρείες (DHL, Vodafone Group) σε Ελλάδα, Αγγλία και Ουγγαρία, οδηγεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ομίλου.

Η Βαρβάρα Βερνίκου, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον κλάδο του χονδρικού και λιανικού εμπορίου, αναλαμβάνει ως Σύμβουλος Διοίκησης. Έχει υπάρξει μέτοχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Νότος Com Συμμετοχές ενώ έχει διατελέσει μεταξύ άλλων και μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του ΣΕΒ, του ΕΛΙΑΜΕΠ και της BUREAU VERITAS στην Γαλλία. Σήμερα, συμμετέχει στα διοικητικά συμβούλια της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού καθώς και της ΔΙΑΝΕΟΣΗΣ.

Δείτε επίσης: Πότε ξεκινά η επέκταση του Attica;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here