Ξεκινά από αύριο Παρασκευή η πίστωση στους λογαριασμούς των εργαζομένων οι οποίοι τέθηκαν σε αναστολή τον μήνα Νοέμβριο.

Με τις εν λόγω πληρωμές ολοκληρώνεται η διαδικασία για τον μήνα Νοέμβριο που αφορά  εργαζομένους που τέθηκαν σε αναστολή λόγω κλεισίματος των επιχειρήσεων με εντολή δημόσιας αρχής, καθώς και των πληττόμενων.

Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί ανέρχεται σε 251,668 εκ. ευρώ και αφορά 445.365 δικαιούχους. Το συνολικό ποσό για τις αναστολές Νοεμβρίου ανέρχεται σε 439,975 εκ. ευρώ και αφορά 674.871 εργαζόμενους.

Σημειώνεται πως στις πληρωμές συμπεριλαμβάνονται και 14.736 περιπτώσεις υποβολών, που αφορούν ορθές επαναλήψεις δηλώσεων εργοδοτών.

Επίσης, 23.866 εργαζόμενοι δεν υπέβαλαν την απαιτούμενη δήλωση εργαζομένου αποδοχής μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία και καλούνται να προβούν σε υποβολή δήλωσης στο ΕΡΓΑΝΗ, το οποίο παραμένει ανοικτό για να δέχεται δηλώσεις ώστε να συμπεριληφθούν σε επόμενες πληρωμές.

Τέλος, επανεξετάζεται το καθεστώς 9.602 εργαζομένων που εμφανίζονται στο σύστημα με πολλαπλή πλήρη απασχόληση, προκειμένου να ελεγχθεί εάν είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Δώρο Χριστουγέννων από το Κράτος θα πάρουν οι εργαζόμενοι με αναστολή σύμβασης εργασίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here