Με άνοδο +96,54% ο Δείκτης μετοχών εταιρειών τεχνολογίας & πληροφορικής ήταν-μακράν-  πρωταθλητής το 2021.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς το 2020 ελέω πανδημίας Covid-19, lockdowns κ.λ.π ήταν ο κλάδος, που αναπτύχθηκε ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλον, μάλιστα καλύπτοντας σε διάστημα 9 μηνών (Απρίλιος- Δεκέμβριος 2020) ρυθμό ανάπτυξης μεγαλύτερο από αυτόν της 10ετίας συνολικά.
  •  Ανάπτυξη, που πολιτικά έχει όνομα Κυριάκος Πιερρακάκης, όπως και εταιρικά με το σύνολο των εισηγμένων να πρωτοστατούν στον θεαματικό εκσυγχρονισμό (κυρίως ) της δημόσιας διοίκησης αλλά όχι μόνον.
   Μετοχές εταιρειών, όπως Byte Computer, Profile, Space Hellas, Entersoft συμπεριλαμβάνονται και στον δείκτη ATHEX Select, συμβάλλοντας με τις διψήφιες αποδόσεις τους στην άνοδο +50,75% (για το 2021) και σωρευτικά +92,93% (από την εκδήλωση της πανδημίας).
  “Καυτός” κλάδος το 2020, το 2021 αλλά και το 2022, κρίνοντας από τις δημοπρατήσεις, υφιστάμενους και νέους διαγωνισμούς κ.λ.π
  • Η χρονιά ξεκινά με κεκτημένη ταχύτητα των δημοπρατήσεων προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα του προγράμματος “Βίβλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού” , ενώ στα 2 δισ. υπολογίζονται τα projects που θα χρηματοδοτηθούν μέσω των ψηφιακών έργων του Ταμείου Ανάκαμψης.
Συν τω χρόνω θα δημοπρατηθούν δεκάδες μεγάλα και μικρότερα προγράμματα από την Κοινωνία της Πληροφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here