Στο ηλεκτρονικό σφυρί βγαίνει η πολυτελής κατοικία του Κώστα Μπουτάρη στην Ύδρα. Ο Κώστας Μπουτάρης είναι αδελφός του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και το εξοχικό του θα βγει σε πλειστηριασμό τον ερχόμενο Μάιο με επισπεύδουσα την τράπεζα Eurobank για χρέη ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Ως τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί η σημερινή εμπορική αξία του ακινήτου, ήτοι 3.015.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση πρόκειται για οικοπέδου συνολικού εμβαδού μέτρων τετραγωνικών 4.363,58, «μετά των εντός αυτού κτισμάτων, που βρίσκεται κατά το μεγαλύτερό του μέρος εντός των ορίων του οικισμού της πόλεως της νήσου Ύδρας, κατά την ενορία Αγίων Αναργύρων, κατά δε το υπόλοιπο τμήμα αυτού εκτός ορίων Οικισμού. Το μεγαλύτερο προς δυσμάς τμήμα του οικοπέδου έχει επιφάνεια μέτρων τετραγωνικών τριών χιλιάδων οκτακοσίων εξήντα εννέα και 0,93 (3.869,93) ευρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού Ύδρας και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, το δε υπόλοιπο προς ανατολάς τμήμα επιφανείας μέτρων τετραγωνικών επτακοσίων εξήντα έξι και 0,65 (766,65) ευρίσκεται εκτός των ορίων του οικισμού Ύδρας και δεν είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Στο τμήμα του οικοπέδου που ευρίσκεται εντός του οικισμού Ύδρας υπάρχουν τα κατωτέρω κτίσματα ήτοι: Α. Διώροφη οικία η οποία αποτελείται από το ισόγειο και τον πρώτο (Α) πάνω από το ισόγειο όροφο, επιφανείας διακοσίων τριάντα έξι και 0,67 (236,67) τετραγωνικών μέτρων εκάστου, Β. Ένα ισόγειο κτίσμα επιφανείας σαράντα τεσσάρων και 0,26 (44,26) τετραγωνικών μέτρων, Γ. Ένα ισόγειο με υπόγειο κτίσμα (ξενώνας), το ισόγειο έχει επιφάνεια μέτρα τετραγωνικά οκτώ και 0,44 (38,44) και το υπόγειο είκοσι έξι και 0,37 (26,37) τετραγωνικά μέτρα, Δ. Μία ισόγειος αποθήκη επιφανείας τετραγωνικών μέτρων είκοσι εννέα και 0,98 (29,98), Ε. Ένα κτίσμα ιδιωτικού Ιερού Ναού «Αγία Τριάς» επιφανείας μέτρων τετραγωνικών τριάντα και 0,08 (30,08) και ΣΤ. Μία κολυμβητική δεξαμενή επιφανείας εβδομήντα (70) τετραγωνικών μέτρων. Ως εγγυοδοσία την οποία πρέπει να καταθέσει ο πλειοδότης που επιθυμεί να συμμετάσχει στον πλειστηριασμό, ορίζεται το 30% της τιμής της πρώτης προσφοράς, ήτοι το ποσό των ευρώ 904.500,00€».

Το περασμένο Σεπτέμβριο ο Κώστας Μπουτάρης Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Ι. Μπουτάρης & Υιός, Οινοποιητική», έσωσε την τελευταία στιγμή το οινοποιείο που διατηρεί στη Σαντορίνη καθώς άσκησε έφεση.

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα την Alpha Bank, επρόκειτο να διεξαχθεί χθες, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, όμως στις 13 Σεπτεμβρίου το Μονομελές Εφετείο Αιγαίου, σε συνεδρίασή του, έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής της διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της εταιρείας, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της έφεσης που έχει ασκήσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here