Την δυνατότητα στους Έλληνες πελάτες  να πιστώνουν μέσω πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας δίνει πλέον η Revolut. Η κίνηση έρχεται μετά την άρση των ελέγχων κεφαλαίου από την ελληνική κυβέρνηση την 1η Σεπτεμβρίου, η οποία έχει επίσης καταργήσει το ανώτατο όριο για τις αναλήψεις μετρητών από τις ελληνικές τράπεζες.

Οι Έλληνες πελάτες της Revolut έχουν στην διάθεση τους πλέον πολλούς απλούς τρόπους να πιστώνουν χρήματα το Revolut λογαριασμό τους,

  • μέσω χρεωστικής κάρτας, πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς ή Apple Pay.

Οι Έλληνες πελάτες μπορούν ήδη να ανοίξουν έναν προσωπικό λογαριασμό σε ευρώ μέσα σε λίγα λεπτά για να λάβουν πληρωμές όπως το μισθό τους, ανεξάρτητα από τη χώρα διαμονής τους, χωρίς να απαιτείται ελάχιστο υπόλοιπο για την ενεργοποίηση λογαριασμού.

Η Revolut με έδρα το Λονδίνο, ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015, και έχει περισσότερους από 7 εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη.  Αξίζει να αναφερθεί ότι περίπου 250 νέοι Έλληνες χρήστες εγγράφονται καθημερινά και ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων πελατών να αριθμεί  περισσότερους από 115 χιλιάδες στην Ελλαδα.  Πιστεύοντας ότι η Πορτογαλία αναδύεται ως βασικός κόμβος του FinTech στην Ευρώπη. Η ασταμάτητη Revolut ανακοίνωσε το άνοιγμα των γραφείων στην Πορτογαλία το οποίο θα απασχολεί περίπου 400 εργαζόμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here