Η Procter & Gamble ως Παγκόσμιος Χορηγός Ολυμπιακών και Παραλολυμπιακών Αγώνων, θα είναι παρούσα, με προϊόντα, οικιακής και προσωπικής φροντίδας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024. Η συνολική της παρουσία, θα συνδυαστεί με επικοινωνία εμπνευσμένη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προϊοντικές ενέργειες εντός καταστημάτων, χορηγίες αθλητών και δωρεάν προϊόντα και υπηρεσίες για τους αθλητές στο Χωριό των Αθλητών κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι, 2024.  

Ο Παραολυμπιονίκης ποδηλάτης,  Νίκος Παπαγγελής, θα είναι ο πρεσβευτής της καμπάνιας στην Ελλάδα, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρισι 2024. Η συνεργασία αυτή έχει στόχο να αναδείξει πώς μπορεί κανείς να δίνει τον καλύτερό του εαυτό κάθε μέρα!

Ο Νίκος, πρωταθλητής εντός και εκτός στίβου, έχει θριαμβεύσει σε σημαντικές προσωπικές προκλήσεις,  έχει γνωρίσει την επιτυχία στους Παραολυμπιακούς αγώνες, προωθώντας πάντα την αξία της αποφασιστικότητας. Την ίδια στιγμή που ο Νίκος Παπαγγελής αγωνίζεται για μετάλλια, η P&G και τα προϊόντα της δεσμεύονται να παρέχουν υψηλή καινοτομία για την άνεση, ασφάλεια και ευεξία όλων των ανθρώπων που βασίζονται σε αυτά στην καθημερινή τους ζωή, ώστε να εστιάζουν στις δικές τους σημαντικές στιγμές.  

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, η P&G αγκαλιάζει τη διοργάνωση με την καμπάνια  «Κάθε Μέρα Πρωταθλητής»  μέσα από το πρίσμα των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και τα κορυφαία προϊόντα της, που χρησιμοποιούν εκατομμύρια νοικοκυριά κάθε μέρα.  

Ταυτόχρονα, στηρίζει την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή & την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα,  ως Επίσημος Υποστηρικτής.

Εμπνευσμένα από τις υψηλότερες επιδόσεις των καλύτερων αθλητών στον κόσμο, τα προϊόντα οικιακής και προσωπικής φροντίδας της P&G λανσάρουν καμπάνιες επικοινωνίας εμπνευσμένες από τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των:

 • Pampers: Τα Pampers ενισχύουν τους μικρούς πρωταθλητές που πετυχαίνουν τα πρώτα τους βήματα με τα νέα Pampers® Baby-Dry™ Pants, παρέχοντας υπέροχη εφαρμογή και προστασία από τις διαρροές.
 • Ariel: Η εκστρατεία του Ariel με τίτλο «Πρωταθλητής στην απομάκρυνση λεκέδων και οσμών» φροντίζει για τα ρούχα εντός και εκτός του γηπέδου, ακόμα και σε σύντομα προγράμματα πλύσης με κρύο νερό, τα οποία αποτελούν από τις πιο απαιτητικές συνθήκες καθαρισμού.
 • Fairy: Η καμπάνια του Fairy με τίτλο «Πρωταθλητής στα σκληρά λίπη» παρουσιάζει την εμβληματική σταγόνα-φιγούρα του brand, και επιδεικνύει την κορυφαία απόδοση του προϊόντος σε πλυντήρια πιάτων, ακόμα και σε σύντομο πρόγραμμα.
 • Gillette Venus: Η Gillette Venus λανσάρει την καμπάνια της με τίτλο «Η Δύναμη της Απαλότητας» για να υπογραμμίσει την σειρά Venus ως το ξυραφάκι που εμπιστεύονται οι αθλήτριες για να επιτύχουν λεία επιδερμίδα, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους πριν από τον αγώνα.
 • Gillette: Η Gillette, μια μάρκα με έντονη αθλητική κληρονομιά, ενσαρκώνει την μακροχρόνια υπόσχεση της «Ό,τι  καλύτερο για τον άντρα» με το χρυσό ξυραφάκι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι και μια καμπάνια που παρουσιάζει την πιο επιτυχημένη σειρά προϊόντων από τα εργαστήρια της Gillette.
 • Always: Η Always είναι το Επίσημο Προϊόν περιόδου των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, 2024. Η καμπάνια με τίτλο «Είναι μια Νέα Περίοδος» στοχεύει στην αντιμετώπιση και εξάλειψη του άγχους της περιόδου στον αθλητισμό, μέσω προϊόντων που παρέχουν υψηλή προστασία.
 • Head & Shoulders: Το Head & Shoulders «Χρυσό Μετάλλιο Κατά της Πιτυρίδας» αναδεικνύει  πώς το προϊόν προλαμβάνει την πιτυρίδα, σε μια παραλλαγή με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
 • Oral-B: Η καμπάνια με τίτλο «Βούρτσισε σαν πρωταθλητής» της Oral-B αναδεικνύει  τον ρόλο του brand ως Επίσημο Προϊόν Στοματικής φροντίδας των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 για να προωθήσει τη χρήση της Oral-B για πιο καθαρά και πιο δυνατά δόντια.
 • ZzzQuil: Η καμπάνια με τίτλο «Κοιμήσου σαν καθημερινός πρωταθλητής» του ZzzQuil προάγει τον καλό ύπνο ως το κλειδί για την καλύτερη απόδοση σου.

«Καθημερινά, τα προϊόντα  της P&G παρέχουν στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής απόδοσης, τα οποία εμπιστεύονται για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες του νοικοκυριού και της προσωπικής φροντίδας των ίδιων και των οικογενειών τους», δήλωσε ο Chief Brand Officer της P&G, Marc Pritchard. «Αυτό μας ενέπνευσε να αναδείξουμε τον τρόπο με τον οποίο τα κορυφαία αυτά προϊόντα εξυπηρετούν αθλητές, οικογένειες και καταναλωτές, ώστε εκείνοι να μπορούν να επικεντρωθούν στο να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, είτε στην Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή σκηνή, είτε στις καθημερινές στιγμές που έχουν αξία για τον καθένα».

Το πλάνο επικοινωνίας και marketing  της P&G θα υποστηριχτεί από ενέργειες στα φυσικά και Online καταστήματα, σε συνεργασία με περισσότερους από 150 retailers σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, δημιουργώντας αξία για τους καταναλωτές. 

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων, στο Παρίσι, η P&G  θα παρέχει στους αθλητές περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες  από κάθε άλλη φορά, ώστε οι ίδιοι να επικεντρωθούν στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, βγαίνοντας στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου. Τα προϊόντα της P&G θα ανταποκριθούν στις καθημερινές ανάγκες περισσότερων από 22.000 αθλητών και των  ομάδων τους, μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα  προσβάσιμα σε όλους συμπεριλαμβανομένων :

The Village Nursery από τα Pampers: Για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, τα Pampers® δημιουργούν ένα άνετο και κατάλληλο περιβάλλον ώστε οι αθλητές- γονείς να μπορούν να περάσουν χρόνο με τα μωρά και τα μικρά παιδιά τους και να απολαύσουν πολύτιμες στιγμές μαζί, μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό, κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι 2024.  Ο χώρος θα είναι ιδανικός για παιχνίδι και οικογενειακές στιγμές ενώ θα εξυπηρετεί όλα τα μωρά και τις ανάγκες τους ,με υψηλής ποιότητας  πάνες και μωρομάντηλα Pampers 

Beauty & Grooming Salon από το  Pantene®, Head & Shoulders®,  Gillette® και Braun® θα παρέχουν δωρεάν θεραπείες ομορφιάς και περιποίησης μαλλιών σε όλους τους αθλητές, για να αισθάνονται και να δείχνουν όσο το δυνατόν καλύτερα και να επικεντρωθούν στο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες –  αυτό που έχει και τη μεγαλύτερη αξία.

Laundry Rooms από το Ariel: Οι αθλητές θα έχουν την κορυφαία απόδοση καθαριότητας φέρνοντας τα ρούχα και τις στολές τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους με πλυντήρια, για πλύσεις σε κρύο νερό, που παρέχονται από το  Ariel, το Επίσημο Προϊόν Πλυντηρίου των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024.

Η Dental Clinic της Oral-B® θα χαρίσει στους αθλητές υγιή χαμόγελα γεμάτα αυτοπεποίθηση, προσφέροντας τους πρόσβαση  σε υπηρεσίες για την αντιμετώπιση  γενικών και επειγόντων θεμάτων με οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες υψηλής ποιότητας της Oral-B® καθώς και  εκπαίδευση για την στοματική υγιεινή.

Period Protection: Always και Tampax® θα παρέχουν προϊόντα περιόδου στις τουαλέτες του Ολυμπιακού Χωριού

P&G «Κάθε Μέρα Πρωταθλητές»- Welcome Kit: Κάθε αθλητής θα λάβει μια επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα, με θέμα το Παρίσι, που θα περιέχει προϊόντα P&G όπως Oral-B, Head & Shoulders, Aussie, Safeguard και Febreze για να καλύψει τις ανάγκες υγείας και υγιεινής του κατά την διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι 2024.

«Είναι απίστευτο να βλέπεις ότι η P&G με τα προϊόντα της,  αναγνωρίζει αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τους αθλητές και να στέκεται  δίπλα τους με ουσιαστικό τρόπο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων», δήλωσε η Dame Laura Kenny, έξι φορές Ολυμπιονίκης. «Για τους αθλητές που έχουν επίσης τον ρόλο του γονιού, η δυνατότητα σύνδεσης με τα μωρά τους σε ένα ειδικά  διαμορφωμένο χώρο, όπως το Village Nursery των Pampers,  θα είναι μια φανταστική υπηρεσία και θα αποτελεί  πολύτιμη υποστήριξη στους αθλητές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων κατά τη διάρκεια των Αγώνων».

Η P&G και τα προϊόντα της, συνεργάζονται με περισσότερους από 100 αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο, υποστηρίζοντας, με διάφορους τρόπους,  τις προσπάθειές τους, εντός και εκτός γηπέδου, μέσω οικονομικών πόρων, αλλά και τη στήριξη φιλανθρωπικών σκοπών  της επιλογής τους.

Η πλήρης σύνθεση των αθλητών της P&G εκπροσωπεί 17 χώρες και 37 αθλήματα και περιλαμβάνει ενδεικτικά τους:

 • Clarisse Agbegnenou, Judo, Γαλλία-Δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκη, που συνεργάζεται με τα Pampers, Ariel, and Oral-B.
 • Niek Kimmann, Χρυσό Ολυμπιονίκη BMX, Ολλανδία, που συνεργάζεται με την Gillette.
 • Marie-Amélie Le Fur, Χρυσή Παραολυμπιονίκη – Γαλλία, συνεργάζεται με την Always. 
 • Alexis Hanquinquant, Χρυσό Παραολυμπιονίκη Παρα-τρίαθλον, Γαλλία, συνεργάζεται με τις μάρκες Braun, Gillette, Head & Shoulders, και Oral-B.
 • Anastasia Pagonis, Χρυσή Παραολυμπιονίκη παρα-κολύμβηση, Αμερική, συνεργάζεται με την Venus; 
 • Lydia Jacoby, δύο φορές Ολυμπιονίκη κολύμβηση, Αμερική, συνεργάζεται με την Venus.
 • Wang Shun, κολύμβηση, Χρυσό Ολυμπιονίκη Κίνα, συνεργάζεται με την Safeguard.