Στην παραγωγή ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων περνάει η μεγάλη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Peugeοt και για να σηματοδοτήσει αυτή τη μετάβαση παρουσίασε το επανασχεδιασμένο σήμα της, από το οποίο, για πρώτη φορά στα σχεδόν 50 τελευταία χρόνια, απουσιάζει το χαρακτηριστικό σώμα του λιονταριού.

Η αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία επαίρεται για το ότι είναι η παλαιότερη του πλανήτη η οποία ακόμη επιβιώνει, προχώρησε σε επανασχεδιασμό του σήματός της για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία (είναι ο ενδέκατος στην ιστορία της).

Για την ακρίβεια, πρόκειται για επανασχεδιασμό του σήματος που είχε σε όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960: μόνο μια στυλιζαρισμένη κεφαλή και χαίτη λέοντα, κάτω από την επωνυμία της αυτοκινητοβιομηχανίας, μέσα στην ασπίδα ενός οικόσημου. Όπως και σε κάθε σήμα της εταιρείας από το 1847, και τώρα το λιοντάρι είναι στο επίκεντρο του σχεδίου το οποίο δημιούργησε το δικό της τμήμα σχεδιασμού. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά από το 1975 που απουσιάζει το σώμα του λέοντα καθώς σε όλη τη διάρκεια των προηγούμενων 46 χρόνων στο σήμα απεικονιζόταν το λιοντάρι να έχει ορθωθεί στα δύο πίσω πόδια του και να έχει τα μπροστινά του σηκωμένα στον αέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here