Όλο και μεγεθύνεται ο όμιλος Motor Oil με επεκτατικές κινήσεις τόσο εκτός όσο εντός συνόρων.

Η θέση του Αναπλ. διευθύνοντος συμβούλου Πέτρου Τζαννετάκη ήταν ξεκάθαρη:

  • «Στόχος μας να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που υπάρχουν ή μπορεί να υπάρχουν από εδώ και πέρα, έτσι ώστε να κάνουμε ακόμη πιο μεγάλο το επιχειρηματικό μας αποτύπωμα στην χώρα».

Είναι προφανές πως η διοίκηση Βαρδινογιάννη στοχεύει να ενισχύσει τα EBITDA του ομίλου εντός συνόρων για αυτό και κινείται μεθοδικά είτε με την απόκτηση της Επενδυτικής Τραπέζης Ελλάδος είτε με την εξαγορά της Tallon και την εκ των πραγμάτων αναγκαστική διεύρυνση του εταιρικού σκοπού.

Επιπλέον ας μην περνά απαρατήρητη η ανάπτυξη και αυτόνομη υποστήριξη των 1,2 loyalty cards που έχουν εκδοθεί από το δίκτυο πρατηρίων της AVIN και της SHELL, καθώς εξετάζεται και η μελλοντική επέκταση στην αγορά των ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.

Επίσης μέσω της Tallon o ‘Ομιλος μπαίνει και στον χώρο της διαχείρισης κινδύνων και συναλλαγών με αντικείμενο τα commodities.

Όλα αυτά τα projects όπως και τον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα θα τα παρουσιάσει ο Πέτρος Τζαννετάκης στον ειδικό κύκλο της Goldman Sachs (για Natural Resources.-. Oil & Gas) στις 16-17 Νοεμβρίου, στο Λονδίνο.

Ο ίδιος μόλις τελευταία παρουσίασε τον Όμιλο σε διαχειριστές (κυρίως ολλανδικών funds ) στο Άμστερνταμ. 

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here