Τον δρόμο άνοιξε η Εθνική, αλλά μέσα στις επόμενες μέρες, κάθε μία συστημική τράπεζα θα έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού και θα διαθέτει από ένα σύγχρονο πρόγραμμα επιβράβευσης των ενήμερων πελατών στεγαστικών δανείων.

Η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, ανταμείβοντας την προσπάθεια του ελληνικού νοικοκυριού για την ομαλή εξυπηρέτηση των δανειακών του υποχρεώσεων ανακοίνωσε το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης που απευθύνεται στους ενήμερους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων της Τράπεζας Πειραιώς και περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  1. Επιστροφή χρηματικού ποσού που ισοδυναμεί με μείωση επιτοκίου του στεγαστικού τους δανείου κατά 0,10%. Το ποσό αυτό θα αποδίδεται στον καταθετικό λογαριασμό των δικαιούχων απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους και θα αφορά το προηγούμενο έτος.
  2. Επιβράβευση με 1 yellow για κάθε ευρώ της μηνιαίας δόσης, το οποίο θα αποδίδεται σε μηνιαία βάση.
  3. Επιβράβευση, μετά από κλήρωση, κάθε μέρα ενός τυχερού δανειολήπτη που κερδίζει το ποσό της δόσης του σε yellows.
  4. Προσφορά προνομιακού επισκευαστικού δανείου με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς- Euribor 1 μηνός πλέον περιθωρίου 1,50%-, για την ανακαίνιση κατοικίας καθώς τα περισσότερα δάνεια δόθηκαν περίπου πριν από 10 με 15 χρόνια.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης ισχύει για πελάτες που εκταμίευσαν το στεγαστικό τους δάνειο έως 31/12/2014 και είναι από τότε ενήμεροι στα πιστωτικά προϊόντα που τηρούν στην Τράπεζα. Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί ήδη από φέτος και το ποσό της ανταμοιβής θα αποδοθεί τον Ιανουάριο του 2020.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here