Αντιδράσεις προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο σημερινός περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και εκ νέου υποψήφιος με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, έχει πάρει τα τελευταία χρόνια 40 δάνεια, συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Τα δάνεια είναι καταναλωτικά, επιχειρηματικά, στεγαστικά και επαγγελματικά καθώς επίσης και χρέη από πιστωτικές κάρτες, χωρίς όμως να έχουν αποπληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας The President που αποκαλύπτει την υπόθεση τα χρέη του κ. Γαλιατσάτου προσεγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο Ευρώ, και αφορούν δάνεια που έχει πάρει και από τις 4 συστημικές τράπεζες.

Ακόμα πιο εντυπωσιακός όμως είναι ο αριθμός των δανείων που έχει πάρει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, αφού τα δάνειά του ξεπερνούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα 40. Το ζήτημα των εκκρεμών δανείων του περιφερειάρχη είναι φαίνεται κοινό μυστικό μεταξύ των ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου των Ιονίων νήσων , ενώ το τελευταίο διάστημα οι αναφορές για τα χρέη του κ. Γαλιατσάτου, συζητούνται ιδιαίτερα στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του The President, ο κ. Γαλιατσάτος έσπευσε τον τελευταίο χρόνο να ζητήσει προστασία από τις τράπεζες και προχώρησε σε διακανονισμό. Ο κ. Γαλιατσάτος, στις αιτήσεις του προς τις Τράπεζες ζήτησε η μηνιαία δόση να περιοριστεί στα 400 ευρώ το μήνα, ισχυριζόμενος ότι τα εισοδήματά του ως Περιφερειάρχης είναι μόλις 2.300 ευρώ το μήνα και ότι αν η δόση ήταν μεγαλύτερη, θα του δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινότητά του.

Η απαίτηση του κ. Γαλιατσάτου πάντως δεν έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να αποφασίσει η μηνιαία δόση που θα πληρώνει για τα δάνειά του να είναι 1200 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here