Τα everest απέσπασαν πέντε συνολικά διακρίσεις σε ισάριθμες κατηγορίες στο πλαίσιο των «Coffee Business Awards 2019», που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την Ethos Media.

H γνωστή αλυσίδα απέσπασε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Top National Coffee Chain για τη συνολική της παρουσία στην αγορά του καφέ.

Η κ. Λ. Τούρλου, Group Brand Manager Everest, παραλαμβάνει αργυρό βραβείο στην κατηγορία Top Coffee Chain Brand
Η κ. Λ. Τούρλου, Group Brand Manager Everest, παραλαμβάνει αργυρό βραβείο στην κατηγορία Top Coffee Chain Brand

 

Χρυσό Βραβείο παρέλαβαν τα everest και στην κατηγορία Top ESG Coffee Chain για τις σημαντικές πρωτοβουλίες μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της αλυσίδας. Σημειώνεται ότι η Everest είναι η πρώτη Ελληνική αλυσίδα που κατήργησε το πλαστικό καλαμάκι αντικαθιστώντας το με καλαμάκι πιο φιλικό στο περιβάλλον, έχοντας ως αποτέλεσμα τη μείωση του όγκου πλαστικού κατά 10 τόνους ετησίως.

Επιπλέον, η αλυσίδα διακρίθηκε στις κατηγορίες Top Coffee Chain, Top Coffee Chain Brand & Top Coffee Chain Franchise, ως αναγνώριση της μακράς της ιστορίας αλλά και της δύναμης του σήματος στην Ελληνική αγορά.

Η κα Κατερίνα Παπαγεωργίου, Γενική Επιχειρησιακή Διευθύντρια Σημάτων του Κλάδου Εστίασης της Vivartia, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτές τις βραβεύσεις, διότι αποτελούν σημαντική αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας των ανθρώπων της Everest που συμμετέχουν στο όραμα της εταιρείας και συνεισφέρουν καθημερινά σε αυτή την επιτυχία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here