Την πρώτη πλατφόρμα άμεσων διατραπεζικών ηλεκτρονικών εισπράξεων απαιτήσεων στην ελληνική αγορά, την PayGate, προσφέρει η Eurobank σε συνεργασία με την εταιρεία Impact, μια ραγδαία εξελισσόμενη fintech εταιρεία.

Η πλατφόρμα PayGate υποστηρίζει πληρωμές και από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, διευκολύνοντας τις επιχειρήσεις να εξελίξουν το κύκλωμα συναλλαγών τους και προσφέροντας άμεσα οφέλη στην ταμειακή τους ροή και ρευστότητα.

Παρέχει στις επιχειρήσεις σημαντικά πλεονεκτήματα ασφάλειας και ταχύτητας στη διεκπεραίωση συναλλαγών, με ταυτόχρονη μείωση του λειτουργικού κόστους τους.

  • Η πλατφόρμα μπορεί να καλύψει, συνδυαστικά, την πλήρη υποστήριξη της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να εναρμονισθούν με τις υποχρεώσεις που ορίζει το κράτος στην προσπάθεια για έλεγχο και αντιμετώπιση της παραοικονομίας.

Παράλληλα, συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων του Δημοσίου για την υιοθέτηση ηλεκτρονικών συναλλαγών, καθώς συνδυάζει την ηλεκτρονική τιμολόγηση και την ηλεκτρονική πληρωμή, επιτυγχάνοντας τον μέγιστο βαθμό αποδοτικότητας και διαφάνειας της συναλλακτικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων.

Ηδη οι υπηρεσίες μέσω της πλατφόρμας PayGate παρέχονται τόσο στους πελάτες της Eurobank όσο και στους πελάτες των θυγατρικών του ομίλου, Eurobank Factors και Business Exchanges

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here