Τα σημαντικά πλεονεκτήματα του νέου λογισμικού προϊόντος ePassHub παρουσιάζει στη συνέντευξη που ακολουθεί ο κ. Κωνσταντίνος Παυλάκης, Business Development Executive της Quality & Reliability.

Τον Νοέμβριο, ανακοινώθηκε από την QnR το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος λογισμικού. Θέλετε να μας πείτε λίγα λόγια;

Τον Νοέμβριο, η εταιρεία παρουσίασε το νέο της cloud-based προϊόν, που ονομάζεται ePassHub. Πρόκειται για μια πλατφόρμα λογισμικού στο cloud, όπου οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα και γρήγορα να σχεδιάζουν και να στέλνουν ψηφιακές κάρτες στους πελάτες τους, οι οποίες αποθηκεύονται άμεσα στο ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) του κινητού τους. Μια καινοτόμα υπηρεσία για τη χώρα μας, η οποία έχει στόχο να ταξιδέψει και εκτός συνόρων και απευθύνεται σε όσους έχουν ανάγκη για άμεση αλληλεπίδραση με τους πελάτες τους και αναζητούν έναν σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας.

Ποιες επιχειρήσεις και οργανισμοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ePassHub;

Το ePassHub, εκτός από ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας με το ευρύ κοινό, αποτελεί και ένα ψηφιακό εργαλείο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως, ανάλογα το αντικείμενο της κάθε επιχείρησης. Για παράδειγμα, στον χώρο της λιανικής πώλησης, χρησιμοποιείται σαν ψηφιακή κάρτα πιστότητας (digital loyalty card), σαν ψηφιακά εκπτωτικά κουπόνια ή δωροκάρτες. Οι οργανισμοί του θεάματος, του πολιτισμού και των μεταφορών το επιλέγουν ως ψηφιακό εισιτήριο ενώ σε άλλες επιχειρήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ψηφιακή κάρτα πρόσβασης (access card).
Ακόμα, στην εκπαίδευση χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως, σαν ψηφιακό πάσο ή σαν διαπιστευτήριο για πρόσβαση σε χώρους του πανεπιστημίου, όπως, για παράδειγμα, τη βιβλιοθήκη, τα εργαστήρια ή τους χώρους της εστίας.
Στην εστίαση, έναν κυρίαρχο κλάδο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως, το προϊόν μας χρησιμοποιείται για check-in σε ξενοδοχεία, για ενημέρωση και ειδοποιήσεις για κρατήσεις σε εστιατόρια ή για υλοποίηση προγραμμάτων πιστότητας.

Φαίνεται πως το ePassHub έχει διάφορες δυνατότητες, ποιο είναι όμως το συγκριτικό του πλεονέκτημα και πώς προσδίδει προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις που το έχουν επιλέξει;

Στην εποχή μας, παρατηρείται μια ψηφιακή επανάσταση και, πλέον, όλη η πληροφορία μεταφέρεται μέσω κινητών συσκευών. Πρόσφατα, η Πολιτεία κυκλοφόρησε ταυτότητες και διπλώματα οδήγησης σε μορφή wallet, ενώ οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες των τραπεζών αποθηκεύονται στο ψηφιακό πορτοφόλι του κινητού για άμεσες και γρήγορες πληρωμές. Εκτιμάται, λοιπόν, ότι τα επόμενα χρόνια το φαινόμενο αυτό θα ενταθεί και οι φυσικές πλαστικοποιημένες κάρτες, τα εισιτήρια κ.λπ. θα είναι πλέον παρελθόν.
Οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που χρησιμοποιούν το ePassHub έχουν τη δυνατότητα, μέσα από ένα εξαιρετικά εύκολο και φιλικό περιβάλλον, να σχεδιάσουν εικαστικά την κάρτα τους και να τη στείλουν άμεσα στον πελάτη τους μέσω email ή/και sms. Η κάρτα αποθηκεύεται στο wallet του κινητού τηλεφώνου και είναι άμεσα προσβάσιμη χωρίς να απαιτείται ο χρήστης να κατεβάσει κάποιο εξειδικευμένο mobile app της επιχείρησης. Αυτό όμως που κάνει ξεχωριστό το ePassHub είναι οι προσωποποιημένες πληροφορίες που παρέχονται μαζί με την ψηφιακή κάρτα, αναλόγως της φύσης της επιχείρησης. Για παράδειγμα, ο πελάτης μπορεί, οποιαδήποτε στιγμή, να δει το σύνολο των loyal πόντων του, την ημερομηνία λήξης της δωροκάρτας του, τις νέες προσφορές του καταστήματος και πολλές ακόμα πληροφορίες.

Τέλος, εκτός από τα παραπάνω, παρέχεται εγγενώς η δυνατότητα στις επιχειρήσεις και στους οργανισμούς να στέλνουν ειδοποιήσεις (push notifications) στο κοινό τους όταν κάποιος πλησιάζει ένα φυσικό κατάστημα ή ενημερωτικές ειδοποιήσεις, όπως, για παράδειγμα, μια προφορά, μια καμπάνια, η λήξη μιας δωροκάρτας κ.λπ.
Φυσικά, μέσω του analytics dashboard της πλατφόρμας μας, παρέχουμε στις επιχειρήσεις στατιστικά και αναφορές σχετικά με τη χρήση και τη διανομή των ψηφιακών καρτών. Τα δεδομένα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις επιχειρήσεις για τη βελτιστοποίηση των στρατηγικών μάρκετινγκ, καθώς και για την καλύτερη κατανόηση των προτιμήσεων και των ενδιαφερόντων των πελατών τους.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα και τα σχέδια του ομίλου για τη νέα εποχή που διανύει;

Η εισηγμένη στο ΧΑΑ εταιρεία πληροφορικής διανύει μια νέα εποχή, που χαρακτηρίζεται από καινοτομία και έντονη ανάπτυξη. Στόχος του ομίλου είναι να διατηρήσουμε τον ηγετικό μας ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό του ευρύτερου δημόσιου τομέα, η προσφορά καινοτόμων εφαρμογών στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και η επέκταση σε νέες γεωγραφικές αγορές.

Aπό το περιοδικό  ΧΡΗΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ